Курсанти університету внутрішніх справ склали Присягу на вірність Українському народу (ФОТО)

Середа, 19 липня 2017, 16:01
Курсанти університету внутрішніх справ склали Присягу на вірність Українському народу (ФОТО)
Курсанти університету внутрішніх справ склали Присягу на вірність Українському народу (ФОТО)

18 липня випускниками навчального закладу стали 69 працівників ГУНП в Харківській області та 2 працівники ГУНП в Сумській області, повідомляє Справжня Варта.

Розпочались урочистості хвилиною мовчання. Присутні вшанували пам'ять героїв, полеглих у боротьбі за вільну, незалежну Україну, а також усіх правоохоронців, які загинули під час виконання службових обов’язків.

З напутніми словами до випускників звернувся ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко: «Професія поліцейського дуже складна, особливо в такий непростий для держави час. Будьте вірними Присязі, слова якої ви сьогодні проголосили, а права і свободи громадян, які ви будете захищати, нехай стануть для вас основним пріоритетом у вашій службовій діяльності».

Начальник Управління кадрового забезпечення ГУНП в Харківській області полковник поліції Ігор Іванчишин привітав випускників від керівництва та зазначив, що знання та навички, отримані під час навчання в університеті, обов’язково допоможуть їм в успішній службовій діяльності.

Зі словами вдячності виступив колишній слухач Ігор Сторожук. Він побажав присутнім витримки, натхнення та вірно служити Українському народу.

Перед присутніми виступили підрозділ карабінерів, гурток кафедри спеціальної фізичної підготовки факультету № 2, колектив художньої самодіяльності та ансамбль барабанщиць.

Після завершення урочистостей для батьків, рідних і близьких випускників була організована екскурсія територією навчального закладу.

Більше новин читайте на сайті Справжня Варта.

comments powered by HyperComments