Будемо допомагати колективу «Хартрона» у вирішенні всіх питань - Світлична

П'ятниця, 20 квітня 2018, 16:05
20 квітня Юлія Світлична провела особистий прийом громадян на ПАТ «Хартрон».
Будемо допомагати колективу «Хартрона» у вирішенні всіх питань - Світлична

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Значна кількість звернень стосувалась надання матеріальної допомоги. Відповідні питання розгляне профільна обласна комісія.

«Усі питання поставлені на контроль. Будемо допомагати колективу «Хартрона» у їх вирішенні», - запевнила голова ХОДА.

Нагадаємо, губернатор Харківщини Юлія Світлична систематично проводить особисті прийоми громадян на великих підприємтсвах. 

«Спілкування влади з людьми має велике значення: так можна ближче підійти до проблем та якомога швидше їх вирішити. Саме тому було прийнято рішення зустрічатися не в кабінетах, а на заводах, де люди працюють, у громадах, де вони живуть, у закладах, де навчаються діти, тренуються спортсмени, - відзначила керівник області. – Отже, будемо й далі приїздити на заводи, включатися в той процес, що потребує реакції від органів державної влади, а також ставити перед керівництвом підприємств завдання оперативно реагувати на ті труднощі, які виникають у їх робітників».

Так, наприклад, на особистому прийомі робітників Південної залізниці вона проанонсувала підвищення зарплат. Також під час заходу вона розповіла, що до залізничне сполучення Харків – Лозова відновлять.

А 16 квітня керівник області зустрілася з колективом Харківської філії ПАТ «Укрпошта» та провела нараду з керівництвом підприємства. Вона також розповіла про підвищення зарплат на підприємстві найближчим часом. 

 

comments powered by HyperComments