Харківський «Металіст» вилетів з ліги Парі-матч

Вівторок, 26 квітня 2016, 09:40
Футбольний чемпіонат України вищого дивізіону позбавився чотирьох учасників.
Харківський «Металіст» вилетів з ліги Парі-матч

За повідомленням «Урядового кур’єру» з посиланням на «Чемпіон», 22 квітня відбулося засідання Комітету Федерації футболу України (ФФУ) з атестації клубів, на якому відмовили у видачі ліцензій на сезон 2016/2017 «Металісту» і «Говерлі».

«Рішення щодо харків’ян ухвалили автоматично, з огляду на те, що представники клубу просто не з’явилися на засідання. А ось представники «Говерли» були і намагалися щось розповідати. Мовляв, ми укладемо з гравцями договори про реструктуризацію нашої заборгованості перед ними і все погасимо, але тільки після того, як нас атестують», — сказав член виконкому ФФУ Артем Франков.

Обидва клуби у понеділок отримали офіційне рішення. Після його ухвали у керівників команди є 10 днів для підготовки та подачі апеляції.

«Не отримали ліцензії на наступний сезон також запорізький «Металург» і «Волинь». Утім, з ними все зрозуміло — «Металург» як клуб уже не існує, а «Волинь», яка неодноразово заявляла, що залишає УПЛ, навіть не подавала документи на атестацію. Таким чином, якщо топ-дивізіон залишать одразу чотири представники, шанс підвищитися в класі отримають дві команди з Першої ліги», — йдеться у повідомлення.

Зазначимо, що вчергове чемпіоном України за підсумками сезону стало київське «Динамо».

comments powered by HyperComments