Статті & Iнтерв'ю

11:28
Ігор Пальчиковський, адмін одного з найбільших пабліків ВК, присвячених Харкову, про своє дитинство, заробіток та засилля антиукраїнських коментарів на своєму ресурсі
16:07
Людині потрібна допомога, щоб пережити горе. Це чудово розуміють психологи-волонтери з «Родинного кола Харківщини», які допомагають сім'ям загиблих військових.
19:01
Небайдужі харків’яни кожного дня приходять до російського консульства, щоб висловити свою підтримку Надії Савченко та іншим політв’язням, які зараз перебувають у тюрмах Росії. Іванна Скиба-Якубова, волонтерка групи Help Army, розповіла, як триває ця акція в Харкові.
15:45
Вікторія Волосник – кризовий психолог з супроводу сімей загиблих, член волонтерської ініціативи «РАЗОМ» та «Української асоціації фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій». Вона розповіла, як зараз здійснюється психологічна допомога сім’ям загиблих та чого вони насамперед потребують.
23:40
Відомо, що нова серія косметики чи побутової хімії має пройти спеціальне тестування перед своїм виходом до масового виробництва. Проте не всі знають, що випуск нової продукції часом тісно пов’язаний зі смертю та стражданнями мільйонів безневинних тварин.
15:04
Правда полягає в тому, що більше двох років ВИШ лихоманило через відсутність легітимного керівництва. Обрати ректора було неможливо, тому, що документи, що регламентують діяльність ВИШу, були поза юридичною системою України. Про це сьогодні, 15 лютого, повідомив керівник ХНУРЕ Едуард Рубін.
19:40
Завідувачка освітнім відділом Літературного Музею Ольга Черемська розповіла про основні заходи, які зараз відбуваються в Літмузеї, головні засади та цілі його роботи, а також повідала про плани та проекти, які будуть втілені в майбутньому.
09:42
Тепер Марія Гур’єва повідала вже про діяльність Amnesty International, а також більш детально розповіла про акції, які були ініційовані даною організацією.
23:16
Марія Гур’єва, прес-секретарка правозахисної організації Amnesty International Ukraine, розповіла «Справжній варті» про становище з дотриманням прав людині в Україні та світі за даними АІ. Також вона згадувала акції, які проводить дана організація.
17:11
21 березня 2016 виповниться вже два роки, як у Брюсселі під час другої сесії саміту ЄС було укладено політичну частину Угоди про Асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Тоді на підписання було подано дві папки документів: одну надали для української, другу – для європейської сторони. Першими в папці для ЄС залишили свій автограф президент Європейської комісії Жозе Мануел Баррозу та голова Євроради Герман Ван Ромпей. Процес підписання серед країн розпочала Бельгія, а завершила Великобританія. У папці документів для української сторони першим поставив свій підпис голова Кабміну Арсеній Яценюк. Які ж головні елементи політичної частини угоди про асоціацію тоді було затверджено обома сторонами, та наскільки важливо їх виконання задля європейського майбутнього України, ми дізналися в експертів.