Кабінет міністрів України пропонує громадськості інтерактивне Інтернет-спілкування

Середа, 17 серпня 2011, 11:14
Урядовий Департамент інформації створив оновлену Інтернет-платформу для спілкування з активними громадянами. Нова концепція сайту передбачає значне розширення можливостей для розвитку громадянського суспільства, взаємодії органів влади з громадянами, їх залучення до формування державної політики, створення загальнонаціонального дискусійного майданчика в мережі Інтернет.
Кабінет міністрів України пропонує громадськості інтерактивне Інтернет-спілкування

Департамент інформації та масових комунікацій Кабінету Міністрів України спільно з Програмою сприяння Парламенту ІІ та іншими учасниками представив оновлений сайт „Громадянське суспільство і влада”, що вже функціонує у тестовому режимі за адресою e-gov.net.ua.
 Інтерактивні інформаційно-аналітичні системи, що інтегровані у сайт, дозволять користувачам брати участь у громадських обговореннях проектів нормативно-правових актів шляхом їх оцінки та внесення своїх пропозицій.

При цьому, у постійному режимі здійснюється обробка отриманої інформації, а узагальнені аналітичні матеріали використовуються органами влади у процесі реалізації ними своїх функцій, а також виставляються у відкритий доступ для користувачів сайту.
Кожний центральний орган виконавчої влади матиме на оновленому сайті власну сторінку, на якій його представники, зареєстровані на сайті, можуть публікувати новини, створювати теми на форумі тощо. Крім того, на сайті впроваджено систему рейтингування як окремих користувачів, так і організацій.

Увесь спектр комунікаційних та сервісних можливостей веб-сайту „Громадянське суспільство і влада” постійно поповнюється і модернізується, і вже сьогодні пропонуємо Вам особисто зареєструватися на сайті і стати його першими постійними відвідувачами. Реєстрація на сайті „Громадянське суспільство і влада” та його використання – це не лише спосіб висловити свою громадянську позицію із тих чи інших важливих для держави питань, а й широкі можливості для інтерактивного спілкування із цікавими людьми з різних куточків України.

Серед таких можливостей – створення власного профілю та перегляд профілів інших користувачів, обмін миттєвими повідомленнями, формування списку контактів, створення співтовариств різноманітного тематичного спрямування та багато іншого.
 

comments powered by HyperComments