БАНКРУТСТВО НАТО

Святослав Караванський  |  Неділя, 31 серпня 2014, 22:05
Заява Генерального Секретаря НАТО Андерса Расмуссена після зустрічі Україна-НАТО про можливість вступу України в НАТО в майбутньому, тобто коли Україну окупує Росія – яскраве свідчення про банкрутство НАТО, як організації, що взяла на себе місію гарантувати мир і спокій на европейському континенті.
БАНКРУТСТВО НАТО

Чи має якесь значення, що Україна не член Альянсу? Таж НАТО втручалась у події в Косово, яка не була членом НАТО. То чому ж у Косово можна втручатись, а в Україні - ніззя, як казали унтер-офіцери Російської імператорської армії?

            Чи можуть керівники НАТО це пояснити, спираючись на людську логіку?

            Затим, що НАТО далеко і навряд чи схоче відповідати на питання українського патріота, спробую відповісти на це питання сам.

            Третьої Світової Війни НАТО не хоче. Це зрозуміло без пояснень. Не хоче цієї війни і Імперія Зла Путина, бо у цій війні не буде переможців та переможених. Але НАТО, не хотівши війни, не маскує цього нехотіння, як і належить обивателям-фраєрам. Інше діло Путин. Він ховає своє нехотіння війни, і залякує світ можливістю ІІІ Світової війни у разі світ буде збройно перешкоджати йому загарбувати Україну. Це робиться на підставі кримінальних “понятій”, згідно з якими діє злочинна хунта Путина.

            І що ж ми бачимо?

            Виховане на хвалених европейських цінностях НАТО дає себе залякати базарним злочинцям Путина і Ко. Бо слово “залякати” якнайточніше окреслює стан, під впливом якого ухвалюють рішення оборонці Европи. Як це назвати інакше, ніж банкрутство? Банкрутство взятої на себе місії.

            Той, хто взяв на себе місію гарантувати мир і спокій у Европі, мусить бути готовим відбивати всі атаки ворогів миру й законности, в тому числі бути готовим

до відбиття словесних погроз базарних злочинців.

            Гляньмо на дії Путина. Нащо він тримає на кордоні з Україною свої війська, яких він і не думає задіювати в Україні? А щоб лякати обивателів-фраєрів. От-от, не сьогодні-завтра він увірветься в Україну. І м’які духом вірять. Але це аж ніяк не личить оборонцям Европи.

            Як я розумію, Генеральний Секретар НАТО, як офіцер, який дорожить офіцерською честю краще б подав у відставку, ніж із високої трибуни керівника НАТО загортати у привабливі папірці проголошення ганебної тактики Мюнхен- ської угоди, коли дипломати Европи ще не об’єднаної у ЕС, здали Гітлеру Чехословаччину і Австрію.

            Ганьба зрадницькій, далеко не европейській тактиці Мюнхенської угоди і ганьба тим, хто цю тактику загортає у привабливі папірці.

            Чесні люди планети хочуть бачити від самопроголошених оборонців Европи, дії мужніх і безкомпромісних воїнів-захисників, а не заляканих обивателів, яких може залякати базарний злочинець у царських ризах.

            Боягузів – у відставку!

comments powered by HyperComments