ХИБИ ВИШКОЛУ ВІЙСЬКОВИХ КАДРІВ ВІЛЬНОГО СВІТУ

Святослав Караванський  |  Вівторок, 2 вересня 2014, 11:30
Останні події свідчать, що вищі військові кадри Вільного Світу не дістали й не дістають належного для військовиків сучасности вишколу. У вищих закладах для військовиків не викладано “Психології злочинного світу і її поширення серед військової еліти РФ".
ХИБИ ВИШКОЛУ ВІЙСЬКОВИХ КАДРІВ ВІЛЬНОГО СВІТУ

Цей курс аж-он-як потрібно засвоїти сучасним керівним військовим кадрам Вільного Світу.

 Ідеться про факти, які мали місце за останнє століття на території Імперії зла – СССР, успадковані сучасною елітою РФ.

  Створення мережі політичних таборів смерти (Архіпелагу ҐУЛАҐ) потребувало створення цілого класу адміністрації цих таборів.Добирана з чекістів Ф. Дзержинського ця адміністрація широко вживала кримінальних злочинців для керування і нищення політичних в’язнів. Така ”співпраця” не могла не лишити слідів на табірній адміністрації. По-перше ця адміністрація засвоїла кримінальний жаргон – “феню” злочинного світу. Цей жаргон краще, ніж літературна мова відбивав те, що діялося за колючими дротами Архіпелагу ҐУЛАҐ. Переваги “фені” над літературною мовою сприяли тому, що й злочинна психологія й тактика засвоїлись табірною адміністрацією. 

Табірна адміністрація була передовим загоном КПСС. На всіх партійних з’їздах конечно були присутні керівники Горлаагу, Озерлагу, Речлагу, Степлагу та інших “лагів”. Ця “сметанка” головорізів була опорою та надією ЦК КПСС. Її смаки і поступовання у житті ширилися серед партійної еліти, а надто серед опори Імперії зла – КҐБ.

 Вигодованець КҐБ – Путін разом із молоком матері засвоїв систему поглядів цієї еліти.

Ця система поглядів, на ділі, була поглядами кримінального світу. І ці погляди просякли всю практичну діяльність спершу СССР, а після знетронення Б. Єльцина і Російської Федерації під проводом колишніх кадрів КҐБ.

Цей факт мусять знати і зважати на нього усі провідники Вільного Світу, а військова сметанка й поготів.

Відсутість таких знань у військовій еліті НАТО спричинилась до того, що НАТО сприймала за чисту монету нахваляння й погрози адміністрації РФ і на ділі боялася вживати адекватні заходи на агресивні дії Путіна супроти України.

Натівські керівники один поперед другого поспішали заявити, що військової підтримки Україні не буде. Лише санкції. Це те, чого й треба було Путіну для його

гібридної агресії. Зомбована московською хвальбою, НАТО не могла добачити у самій гібридній війні спростування московської хвальби і, на ділі, слабкости Путіна.

“Жодної допомоги Україні” – стало негласним гаслом НАТО.

Бачивши таку рабську і негідну Вільного Світу тактику, Путін в парі із Жиринівським закріпили свою зомбовладу над НАТО, організувавши залякуй-дует у Криму: “Нас не чіпайте, ми маємо нову зброю”.

 А не навчені психології злочинців військовики Вільного Світу ще більше зациклились на своїй зрадницькій - Мюнхенській своєю суттю тактиці.

А що було б, якби у військовихх академіях Вільного Світу викладано курс “Психологія злочинного світу і її поширення серед військової еліти РФ”?

  Якби такий курс читано майбутнім військовим кадрам Вільного Світу, то НАТО не вдавалась би до тактики Мюнхенської угоди 1938 р., і на Донбасі був би сьогодні мир та спокій.

 

 

 

 

comments powered by HyperComments