УКРАЇНА – КРІЛЬ, ЩО ЛІЗЕ В ПАЩУ УДАВА?

Святослав Караванський  |  Субота, 6 вересня 2014, 19:16
Дивні дива кояться в Україні. Аж не віриться.
УКРАЇНА – КРІЛЬ, ЩО ЛІЗЕ В ПАЩУ УДАВА?

Увесь світ знає: Путін заслав до України десятки тисяч війсковиків із сучасною зброєю. А в Україні ніби цього не знають.

«Та де? – скажете ви. – Ще й як знають».

«Та ні - не знають, бо якби знали, то не шукали б у Путіні миротворця».

Подумайте добре. З одного боку, Путін просить (вимагає?) у Порошенка, щоб той унезалежнив східні області. А з другого боку, Путін укладає план, як спинити вогонь на Сході України. І в тому плані виставляє аж сім умов, за яких це перемир’я може відбутися. А відбудеться воно тоді, як українські війська покинуть східні області. Хитро маніпулює Путін словами. Ой хитро! І виглядає, що Україна може клюнути на цей гачок. Мовляв, спинімо м’ясорубку.

М’ясорубку треба спинити, це правда. Але для цього треба першим ділом вивести окупаційні путінські війська з території України, а не українські війська.

Виникає питання: нащо взагалі вести переговори з агресором, який використовує переговори, щоб підкріпити агресію? Іншого наміру в нього нема. Його кредо таке: для перемоги усі засоби добрі. Можна перемогти зброєю, а можна лукавством, тим паче коли жертва клює на переговори з бандюгою.

Україні треба дивитися на Захід і за океан. Там можна знайти справжніх миротворців і справжніх друзів та союзників.

Звернутись персонально до кожної країни світу: “Рятуйте, хто в Бога вірує!”.

Це ж бандити, невизнавці людських законів. Вони хочуть повернути розвиток людства назад у печерні часи. Мавпа з атомною зброєю прагне керувати світом. Думаймо, панове планетяни! Збирайте форуми, збирайте конгреси, з’їзди, конференції. Починайте словом судити бандитів. Ізолюйте їх від світу. Припиніть торгувати з бандитами. Це важко зробити. Але є час, коли треба заради миру, заради правди, заради справедливости йти на жертви, йти на погіршення свого становища заради погіршення становища бандитів, заради безпеки життя Ваших внуків.

Чи ж будуть Ваші внуки чутися у безпеці, коли на планеті існують бандитські згромадження, які не встидаються лякати світ атомним кошмаром? Це ж ненормальні люди, це людоненависники, це маніяки, двійники Гітлера, Чаушеску, Каддафі, які підносять на щит психічно хворого Сталіна і самі є психічно неповноцінними індивідами.

Саме із здоровим світом треба шукати гнуздечки на божевільних Жириновських, Путіних, Медвєдєвих.

Але світ не треба просити. Треба вимагати.

Ряд країн світу гарантував суверенність і недоторканність України.

За свої слова треба відповідати перед історією, перед наступними поколіннями, перед Богом. Ми не вимагаємо від Вас неможливого. Трохи підтягніть пояси, трохи відчуйте негаразди: голод, холод, брак комфорту. І це "трохи" може бути тим останнім штурхобочником, який повалить позбавлених розуму вар’ятів.

Словом і остракізмом, а не переговорами з бандитами поборюймо мавполюдів ХХІ століття!

 

 

comments powered by HyperComments