Квест. Знайти депутатську приймальню за 30 хвилин.

Вівторок, 3 травня 2011, 20:26
Після виборів до місцевих рад минуло вже півроку. Саме час подивитися уважніше, як працюють народні обранці. Особливо цікаво придивитися до мажоритарників – чи справді відновлення мажоритарних округів наблизило депутата до виборця?
Квест. Знайти депутатську приймальню за 30 хвилин.

Як піддослідного я визначила депутата по округу 13. Чому саме його? Живу я у цьому окрузі, і як всі виборці маю проблеми у будинку – дах тече, балкони падають, фасад двадцять років не підфарбовували. Все це типово для старих будинків у центрі Харкова.

Починаємо гру. Визначила для себе що маю знайти приймальню протягом 30 хвилин. Шукаємо тринадцятого обранця.
Короткі відомості про депутата: Кеворкян Костянтин Ервантович. Керівник відеоканалу «Перша Столиця». Народився 22 травня 1966 року в місті Київі. Депутат Харківської міської ради з 1994 р. Тобто на п’ятий термін пішов. Рекордсмен.
Наш депутат людина відома, досвід депутатський неабиякий має. Знайти приймальню, напевно, буде нескладно. Але завдання виявилося не з легких. В ЖЕКу мають знати. Перепрошую, це ж тепер не ЖЕК, а ділянка жилкомсервісу. Телефоную. Співробітниця ЖЕКу про депутатський прийом нічого не знає, порадила звернутися до районної організації Партії регіонів. Справді, як я не здогадалася, регіонали ж мають партійний сайт. Заходжу на сайт.
 Сайт російською мовою. Українська версія відсутня, але це не проблема для ти, хто вчився у совєтьськїй школі.
Прийом:
Кеворкян Константин Эрвантович
ул. Дарвина, 31,
клуб по месту жительства «Поиск»
каждый вторник с 17.00 до 18.00
ул.Фрунзе, 11,
офис Киевской районной в г. Харькове организации Партии регионов
каждую среду с 17.00 до 18.00.
Вичерпна інформація, можна звертатися. Але все ж вирішила додатково уточнити телефоном. Інтуїція мене не підвела. Співробітниця приймальні чемно пояснила, що інформація на партійному сайті є застарілою. На прийом до депутата Кеворкяна слід звертатися за адресою вул. Гуданова 4/10. Щоденно з 9 до 18 прийом ведуть депутатські помічники. По понеділках і п’ятницях з 11 до 13 приймає депутат.
Пройшлася по Гуданова, на будинку 4/10 жодних вивісок або інших ознак депутатської приймальні не знайшла. Житловий будинок, двері під’їздів залізні з кодами. Пошук на місцевості – складне завдання. Повертаюся до пошуку в Інтернеті. Що розташовано у таємничому будинку по Гуданова 4/10? Відповідь проста як п’ять копійок – це ж офіс відеоканалу «Перша столиця», очолюваного шановним депутатом. Тобто співробітники каналу без відриву від відеовиробництва встигають приймати виборців. Талановиті люди працюють на каналі, універсали творчої праці. Одна проблема – залізні двері заважають познайомитись з цими талантами ближче. Продовжимо пошук.
Заходжу на сайт міської ради. У наявності інформація про депутатів і їхні прийомні години:

Кеворкян К.Е.:
ул. Дарвина, 31, клуб «Поиск»

2 вторник месяца (личный прием депутата) 17.00-18.00

каждый вторник месяца (принимают помощники) 17.00-18.00

ул. Гуданова, 4/10, офис 51А
Понедельник-пятница (принимают помощники) 9.00-18.00

понедельник и пятница (личный прием депутата) 11.00-13.00

ул. Артема, 58
каждая среда месяца (принимают помощники) 17.00-18.00


Тобто згідно інформації на сайті міськради маємо клуб «Пошук», інформацію щодо прийому у якому в районній організації Партії регіонів назвали застарілою. Базовий офіс «Першої столиці» за залізними дверима. І нову адресу по вул. Артема, 58. Забагато точок для одного депутата. Але, якщо забігти на годинку, всюди можна встигнути. Сумніваюся лише, що виборці встигнуть. От і я у пошук за 30 хв., на жаль, не вклалася. Але гра стає все цікавіше. Тому квест триває. Чекайте продовження.




 

comments powered by HyperComments