Юлія Гуш

20:59
А ви знали, що 2020 рік був оголошений роком веганів? Так, мова йде саме про тих людей, які відмовилися не тільки від вживання м’яса та риби, але і від будь-яких форм експлуатації тварин.
12:51
Сьогодні, 21 листопада, Україна відзначає День Гідності та Свободи. В цей день українці згадують події Революції Гідності, її втрати та досягнення.
17:40
Паліативна допомога покликана поліпшити життя пацієнтів та їхніх родин, які зіткнулися зі смертельним захворюваннями, полегшити страждання, дати можливість отримати психологічну та моральну підтримку.
09:14
Андрій Жуков приїхав до України задля хорошої роботи, але замість того був змушений безкоштовно працювати на шахраїв.
13:52
Знімати власні фільми, поїхати до Лондона, допомагати людям — мешканки адаптаційного центру для сиріт та молоді з інвалідністю розповіли про свої цілі та бажання.
10:36
Нещодавно харківські музиканти і танцюристи змогли спробувати себе в мюзиклі, долучившись до американського проекту «Шлях до Бродвею».
19:30
Творчість, свобода самовираження, роль сучасної літературі в суспільстві та нетерпимість до інакших точок зору. Час від часу в Україні трапляються події, які змушують замислитися над цими поняттями.
21:26
Ідіот, даун, дебіл. Що це за слова і чому їх слід перестати вживати.
14:30
Минулого тижня в Харкові пройшла здача спектаклю «Homo Soveticus. Американська комедія & совєтська трагедія», поставленого за однойменною п’єсою Віктора Шендеровича.
22:49
Гендерні питання тепер частіше зринають у публічному просторі. І Харків у цьому плані не пасе задніх.
  • 1
  • 2