Світлана Кушнір

09:28
На шести станціях метро у Харкові, яке від початку війни працює як укриття, представники місії "Лікарі без кордонів" у мобільних медичних центрах оглядали людей, які живуть у підземці.
18:03
Всі місцеві в області кажуть БарвІнкове, саме так кажу і я, це видає мене з головою. А що ви знаєте про це невелике містечко на півдні Харківщини? А ось багато учасників АТО і ООС знають його як БарвінкОве, а далі за ним - вже Донецька область і зона операції об'єднаних сил.
10:30
Другий день всю прогресивну громадськість Харкова (і не тільки!) «штормить не по-деццкі». З харківської організації політичної партії «Об'єднання Самопоміч» майже синхронно пішли два яскравих представника – Ігор Черняк і Дмитро Булах.
17:26
Цікаві результати опитування, запропонованого на сайті 24 каналу я сьогодні виявила!
12:14
В Зміїві відкрили новий стадіон. Спочатку він був побудований в 1924 році, потім було багато чого, але більше 60-ти років не було в цьому райцентрі спортивної арени. Стояли руїни, аварійна територія, бур'ян з людину зростом, а не місце для спортивних досягнень було.
15:36
Є у вільних слобожанських степах прекрасне село Губарівка. Знаходиться воно в акурат по трасі Харків-Богодухів-Охтирка (Р-46), а свою історію обчислює від 1685 року і розкинулося на правому березі річки Мерла. Жили там раніше слобідські козаки, що стояли по всьому Муравському шляху вартами. Зараз в цьому населеному пункті Богодухівського району мешкає майже півтори тисячі осіб, з них дітей – більше 140.
19:21
Третій рік поспіль Слобожанщина впевнено тримає першість по Україні серед областей, поступаючись лише столичному Києву в загальнокомандному заліку.
14:23
Травень - це не тільки свята, це ще й місяць підбиття підсумків цього навчального року, вшанування переможців предметних олімпіад, лауреатів МАН, інтелектуальних і спортивних змагань.
17:57
Майже на кожному особистому прийомі громадян до Юлії Світличної, голови Харківської обласної державної адміністрації, звертаються з проханням про відновлення вуличного освітлення в населених пунктах.
18:01
Пам'ятаю той запеклий опір людей, коли в 2015 році стартувала Державна програма енергоефективності. Яких тільки бувальщин і страшилок не придумували тоді, що тільки не говорили про цю програму: і квартири заберуть за борги, і в кабалу до банків потрапите, і з будинків виселять, і т. д.
  • 1
  • 2