Антон Авксентьєв

23:35
Заключний матеріал з циклу «Електоральний ракурс децентралізації на Харківщині» присвячено виборам у Малинівській ОТГ (Чугуївський район).
21:24
У передостанньому матеріалі з циклу «Електоральний ракурс децентралізації на Харківщині» розглядається передвиборчий баланс сил та перспективи в Наталинській ОТГ.
17:09
Четвертий матеріал з циклу «Електоральний ракурс децентралізації на Харківщині» присвячено першим виборам у Золочівській ОТГ
10:01
Другий аналітичний матеріал із циклу «Електоральний ракурс децентралізації на Харківщині» присвячено виборам у Коломацькій об’єднаній громаді
16:04
У 7-ми новостворених об’єднаних територіальних громадах Харківської області 29 жовтня відбудуться перші вибори голови та депутатів.
09:49
На жаль, українські букмекери не приймали ставок на цю подію. Припускаю, що ймовірний коефіцієнт був би десь на рівні перемоги «Баварії» в Бундеслізі. Значно більше інтриги в постаті наступного голови обласної фракції «Солідарності».
10:51
Останніми днями запит «Ігор Райнін» у пошукових мережах посідає перші рядки рейтингів популярності – напевно, в інших регіонах України про нового голову президентської адміністрації не знали майже нічого. А от чим запам’ятався вже колишній губернатор для мешканців Харківщини, і чого очікувати від вже третього харків’янина на цій посаді?
17:34
До кінця 2016 року на Харківщині, швидше за все, відбудуться ще одні вибори в новоутвореній територіальній громаді – естафету Мерефи та Чкаловського приймають в Роганській селищній та Пономаренківській сільській радах.
12:31
Місцеві вибори в Мереф’янській об’єднаній територіальній громаді прогнозовано не викликали особливого ажіотажу – явка ледь сягнула позначки 30%. У той же час серед виборців ще одной ОТГ – Чкаловськой – голосування викликало більший інтерес: явка перевищила 40%. Прогнозовано, зважаючи на традиційно вищу електоральну активність мешканців сіл у порівнянні з виборцями в містах.
08:07
До виборів у об’єднаній Мереф’янській громаді залишились два дні, а кандидати, здається, тиждень тому лише почали по-справжньому входити в кампанію. Барв локальним виборам додали бійка, лайка і зеленка, однак, ймовірно, більшою мірою підсумки залежатимуть від роботи штабів на «невидимому фронті».
  • 1
  • 2