Ірина Гончарова

21:54
23 серпня міський голова Харкова Геннадій Кернес вручив нагрудні знаки свіжопризначеним почесним харків’янам. Традиція нагороджувати  видатних містян званням «почесного» була відроджена в Харкові в 1999 р. для прижиттєвого відзначення особистостей, які «зробили значний внесок у розвиток Харкова, підняття його статусу в світі та на знак поваги до їхньої громадської діяльності».
09:23
Поспішайте бачити. Раджу всім шанувальникам старого Харкова прогулятися вулицею Садовою (колишня Чубаря). Ви ще маєте шанс помилуватися прекрасним, хоч і занедбаним особняком лікаря Степана Сурукчі, збудованим на початку минулого століття архітектором Велічко.
09:57
Громадські слухання з перейменувань у Київському районі. Мабуть, у нашому районі дискусії були найгостріші.
18:09
Я зафіксувала підкуп виборців. Нічого дивного? Зараз же передвиборчий час і підкуп нікого не дивує. Але порушниками виявилася не представники старої партії влади, не Оппоблок чи свіжо зліплене Відродження. Порушником закону виявилася партія Солідарність, політична сила нашого Президента.
21:45
Другого вересня 2015 року координатори ГО «Зелений фронт» Олег Перегон, Артем Сосіпатров, Ірина Гончарова, Андрій Цуканов презентували екологічні пропозиції кандидатам у депутати місцевих рад.
19:05
Навіть не віриться, що з героїчного протистояння в Парку Горького, частину якого харківська влада вирішила забудувати, минуло п’ять років.
17:10
У Харкові вперше вшанували пам’ять харків’янина – Героя Небесної сотні. У педагогічному ліцеї ( колишній школі №4) 19 лютого відкрили меморіальну експозицію і стенд, присвячені Євгену Котляру.
13:25
У переддень Різдва я зустрілася із скандально відомим харківським журналістом Андрієм Войцеховським, щоб поговорити про те, як я бачу політичну ситуацію в Україні професійним поглядом. Питання були дещо провокаційні, з натяком. Але я не піддаюся на провокації. Дивимося відео.
22:58
Саржин Яр - найулюбленіше місце відпочинку тисяч харків'ян. Тут займаються фізкультурой і медитують, читають і слухають лекції просто неба, загартовуються крижаною водою у мороз і спеку,відпочивають під деревами старі і малі і, звісно, п’ють чисту джерельну воду.
11:21
В Україні що ні день то нові негаразди. До загально відомого списку проблем додалися ще й парламентські вибори. Дострокові. Невідомо за яким виборчим законом, але цілком можливо, що за змішаною системою зразка 2012. За тим самим законом про вибори, ухваленим за часи Януковича, спеціально під партію регіонів, з усіма його підводними течіями, який хто тільки не критикував і ліниві також.