Квест - 2. Даунтауни та депутдауни

Понеділок, 20 червня 2011, 23:55
Після публікації першої частини статті минуло вже більше місяця. Чесно кажучи, у мене виникли сумніви – чи варто продовжувати цю тему. Ну ховається депутат від виборців, не веде прийом. Так більшість депутатів так само чинить.
Квест - 2.  Даунтауни та депутдауни

Кєша Кеворкян хоч шкоди не робить. Але доведеться продовжити. Чому? У моїх знайомих, що живуть на вулиці Демченка потік дах. Раніше ця старовинна вулиця звалася Дівочою, хтось каже що на ній був дівочий пансіон, інші впевнено стверджують, що не пансіон, а бордель. Будинок, де живуть мої знайомі – історичний.

У 20-х роках 20 сторіччя мешкав у ньому відомий радянський письменник В. Катаєв. Нещодавно російське телебачення знімало у цьому будинку сюжет про письменника. Просто соромно за стан історичної будівлі перед іноземцями. Тож доведеться таки розшукати шановного Костянтина Ервантовича Кеворкяна, відомого захисника і пропагандиста російської радянської культури у місті Харкові. На другий етап гри виходимо командою обурених виборців.

Отже, вирушаємо за адресою вул. Артема 58. Великий чотириповерховий п’ятипід’їзний житловий будинок. Всі під’їзди на кодових замках. Жодної вивіски або іншого натяку на наявну приймальню. Перший поверх займають кілька кафе і відділення банку. Довелося звернутися з запитанням до кав’ярні, може щось знають, може чергу виборців на прийом бачили... Чемні дівчата-офіціантки дещо розгублено відповіли, що нічого не знають про депутатську приймальню за цією адресою. Може сумлінні депутатські помічники ведуть прийом у себе вдома? Поверсі на 3-4? Але ж як до них потрапляють виборці? Чи приймають виключно сусідів по будинку?

Протягом кількох тижнів я не полишала спроб додзвонитися за телефоном громадської приймальні К.Кеворкяна, вказаному на сайті міськради: 756 00 02. Безуспішно. Довгі гудки з ранку до вечора та з понеділка до п’ятниці. З тим же результатом дзвонили з вказаним номером мешканці вул. Демченко. Нарешті, 23 травня сталося диво – чую людський голос у телефоні. Трубку взяв якийсь хлопець, був дуже здивований питанням щодо приймальні. Каже: «це відеоканал «Перша столиця», ніякої приймальні тут немає». Але пішов дізнаватися у інших співробітників. Замість нього до телефону підійшла дівчина. Дівчина не була чемною. Дівчина була просто хамка. Вона почала кричати, що «нет здесь никакой приемной и не было, мы не отвечаем за то, что пишут на сайте горсовета, не звоните сюда больше, не мешайте работать». На останок вигукнула: «звоните в горсовет, пусть они вам скажут, где принимает Кеворкян или сдайте письмо в приемную Партии регионов». І як таке хамло журналісткою працює? А може воно і не журналістка, і це не «відеоканал»???

Отже, що маємо у підсумку? У мене дах тече. У знайомих з Демченка дах тече. Депутат Кєша Кеворкян справжній партизан у тилу ворога. Ворог депутата, звісно ж, виборці.
Але є і добрі новин з вулиці Демченка. Для тих, хто не знає. Вулиця Демченка – тиха вуличка у центрі міста. Є тут і просто симпатичні особнячки, є і справжні неоготичні шедеври. А кілька років тому з’явилася елітна новобудова, яка досить вдало і непомітно майже врізалася у схил. Такі звуться чи то «таунхауси» чи то «даунтауни». А може навіть даунхауси або депутдауни, в нашому випадку. Тому що саме в цій елітній новобудові за агентурними відомостями мешканців вулиці оселився шановний депутат Кеворкян. Як раз навпроти легендарного пансіону-борделю.

Вулиця Демченка (автор фото Володимир В. Кажанов)  


Зберемо, певно, ще з десяток обурених комунальними негараздами виборців і завітаємо до депутата у гості. З лопатами і вилами.
Сподіваюся на продовження.

comments powered by HyperComments