Міжнародний день кішки: аристократи мейн куни, принцеси-абіссінки та сфінкси, що нагадують марсіян

Вівторок, 13 березня 2012, 10:59
Щороку 1 березня прогресивна світова громадськість відзначає Міжнародний день кішки. Але такий визначний звір як кіт вартий того, щоб присвятити його котячий величності цілий весняний березень.
Міжнародний день кішки: аристократи мейн куни, принцеси-абіссінки та сфінкси, що нагадують марсіян

Саме тому 10-11 березня харків’яни мали можливість насолодитися справжньої котячою красою під час Міжнародної виставки кішок, традиційно організованої фелінологічним племінним клубом «Сузір’я». Виставка відбувалася у "Експохолі «Радмір». Звісно до участі у виставці допустили не всіх,  хто має вуса, лапи та хвіст, а лише найшляхетніших представників котячого роду з родоводом і титульними сертифікатами.

Були на виставці величезні пухнасті мейн куни, які вдавали з себе аристократів. Але ж ми знаємо, що в Америці мейн куни вправно працюють на фермах ловцями мишей і про панські витребеньки навіть не мріють. А в Україні ці коти почуваються справжніми аристократами:

Швидким і тендітним абіссінкам недаремно вклонялися давні єгиптяни. Ось вона справжня принцеса:

Коти-сфінкси мені нагадують швидше марсіян, ніж котів. А ще викликають жалість – хочеться їх у щось загорнути і зігріти. Навіщо їм перетинки між пальцями?

Всі учасники виставки дуже милі.

..

У фіналі всі учасники отримали смачні та корисні призи від спонсорів. А найкращі і найшляхетніші - ось такі медальки на втіху господарям:

Чудові фотопортрети учасників-котиків створив фотограф Андрій Ключніков. З повним фотозвітом можно ознайомитись ТУТ

Вітаю всіх читачів з весною!

І на завершення «Теплі коти» від "Flёur"

Мяу!

comments powered by HyperComments