В Лозовій створено Українсько-польський клуб

Неділя, 27 січня 2013, 23:02
27 січня 2013 року відбулися установчі збори Українсько-польського клубу при Лозівській міськрайонній громадській організації «Центр громадських ініціатив «Народна дія».
В Лозовій створено Українсько-польський клуб

Польща – найближча до нас країна (в територіальному, ментальному, історичному сенсі), яка здійснила низку успішних реформ і є повноцінним членом європейського співтовариства. Досвід Польщі є вкрай важливим, як для держави, місцевого самоврядування, так і для громадських організацій.

ЦГІ «Народна дія» має приклади успішної участі в українсько-польських проектах: грантових, навчальних (в т.ч.  в Польщі), молодіжних... Тому й не дивно, що в нашому колі виникла ідея створення структури, яка б на постійній основі здійснювала б діяльність, націлену на співпрацю між Україною та Польщею.

Українсько-польський клуб діятиме на правах тематичного осередку ЦГІ «Народна дія». Новостворений Клуб не буде організацією польської діаспори, але він приділятиме значну увагу вивченню польської культури, мови, історії.

Іншим напрямком роботи стане розробка і проведення семінарів, тренінгів, культурологічних заходів, націлених на інші громадські організації, дітей та молодь.

Одним з головних напрямків роботи Клубу стане реалізація спільних українсько-польських проектів, в т.ч. і «програми обмінів».

Засідання Клубу будуть проводитися систематично, і складатися з організаційної, навчальної та планувальної частин.

Запрошуємо, усіх охочих долучитися до Українсько-польського клубу.

Довідки можна отримати за E-mail: Narodnadiya@meta.ua.

comments powered by HyperComments