Лозова чекає героя!

Вівторок, 12 серпня 2014, 11:46
Відвідав земляка, бійця 93-ї окремої механізованої бригади Володимира Полешка, який знаходиться на лікуванні в Дніпропетровському військовому шпиталі.
Лозова чекає героя!

Поранення Володимир отримав 21 липня 2014 року під с. Пески, в районі Донецького аеропорту. Зазначимо, що саме там загинув лозівчанин, кадровий офіцер Олександр Лавренко.

В «мирному житті» Володимир Полешко – приватний підприємець. Член політичної партії «ВО «Батьківщина», активний учасник громадського життя в місті і районі. Та найбільшу славу на Лозівщині він заслужив, як музикант, засновник і лідер україномовного рок-гурту «Мрії Марії».

 Коли була оголошена перша хвиля часткової мобілізації, Володимир без вагання добровільно вирішив стати на захист Вітчизни. Деякий час йому довелося відбувати службу при військоматі. Але будучи впевненим, що його армійський досвід може принести більшу користь на полі бою, написав рапорт, в якому попросив направлення на фронт.

Володимир отримав тяжке поранення ноги та плеча, втратив багато крові. Проте, на сьогоднішній день впевнено одужує. Є підтверджені позитивними тенденціями сподівання, що приблизно через тиждень буде доліковуватися вже вдома.

Лозова чекає ГЕРОЯ!

 

Інкін Максим

comments powered by HyperComments