Останні дні Віктора Януковича

Вівторок, 3 грудня 2013, 16:48
Спитали цигана: «Що б ти робив, якби був царем?» «Украв би шматок сала і втік»
Останні  дні  Віктора  Януковича

Янукович украв добрячий шматок сала, але чи вдасться йому втекти?

Усе залежить від Інни Богословської.

Як це?

Бо її заява про вихід з партії регіонів – це палиця о двох кінцях: для кого цю заяву писано? Якщо для своїх однодумців у партії, і вже з неділі вийде з партії не один-два а кілька десятків регіоналів, тоді Януковичу треба тікати. І не гаяти ні хвилини. Бо як проґавить слушний момент, то доведеться мінятися місцями з Юлією.

«А куди ж йому тікати?» спитаєте. Та вже ж не до пані Меркель і не до пана Коморовського. Хто-хто, а молодші, себто «старші» брати, не дадуть пропасти чоловіку. Як не є, а свій брат.

Це, якщо заяву Інни Богословської призначено для її колег.

Але не виключено, що заява пані Інни має іншу адресу. Її – заяву – призначено взяти на бога Януковича: «Як не перепросиш Европу і не попросишся у свинячі голоси до Европи, то матимеш, дурню, описаний у заяві  сценарій».

Такий варіянт, взявши до уваги культуру стосунків у вищих ешелонах влади сердешної України, цілком можливий. А як тоді бути із заявою? – спитаєте. Та як бути? Заява - це шматок паперу. Сьогодні вийшов, а завтра вернувся. Нема проблем.

У такому разі, якщо Европа схоче мати діло з блудним сином, Януковичу, не треба тікати. Але тоді мрію про другий президентський строк треба здати в архів. На виборах по-европейськи другий термін навряд чи усміхнешться.

Але нема іншої ради. «Добре, хоч Міжгір’я не пропаде» - думає пахан.

Це такі можливі сценарії для п. Віктора на грудень 2013 року. Виходить, що наші предки не дурно стереглися числа 13.  Було б звернутися до ворожки,  хай би розкинула карти перед тим, як їхати до Вільнюсу. 

Може, б відвернула ці сценарії.

Ці сценарії легко у людській голові складати.  А як воно буде на ділі,  ніякий Соломон не передбачить.

Але на «геппі енд» не скидається. Дуже вже пахне смаленим.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

comments powered by HyperComments