Ростислав Касьяненко

09:01
Директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації — про оновлення в початковій школі, стандарти підручників, середню освіту в сільській місцевості, результати ЗНО учнів і вчителів, фінансування, опалення, шкільні автобуси, місця у дитсадках, перемоги у олімпіадах, МАН, Раду ректорів та Університетський консорціум.
09:00
Директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації — про вищу освіту, реформи, нового першого замміністра, результати вступної кампанії, обдарованих дітей, представництво у Вашингтоні і міжнародні програми, Луганський агроуніверситет, університет Докучаєва, недоліки системи і точні науки.
09:00
Директор і головний диригент Харківської обласної філармонії — про новий комплекс, втілення мрій, золотий батон, розумних мудрих людей, диригентський подіум, фінансування, роботу з публікою, виступи в метро та нові програми.
17:45
Гендиректор Турбоатому про корпоративний конфлікт з Бєлінським, обсяги реалізації та прибуток, партнерство з «Електроважмашем», переорієнтацію з російського на інші ринки, розвиток атомной енергетики, модернізацію та підвищення зарплат на «Турбоатомі», грошима «Турбоатома», які залишилися в банку «Базис», два IPO «Мегабанку» та управління активами проблемних позичальників.
09:15
Засновник Мегабанку — про комсомольську молодість, створення «Регіон-Банку», партнерство з Логвиненко у банку «Добродій», уміння домовлятися з міською або обласною владою щодо ЄРЦ, незрозумілу позицію «Харківгаззбуту», продаж банку «Базис» 50% акцій 7 каналу та захоплення Соцпартією.
09:00
Директор Департамету соціального захисту населення облдержадміністрації — про шлях до посади, особисті історії взаємодії із соцслужбами, голого в акваріумі, листування з громадянами в «Фейсбуці», субсидії, виплати переселенцям, жорсткість у рішеннях та європейський досвід.
07:54
Директор Департаменту у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації розповів шеф-редактору "Варти" про спортивні досягнення, розвиток інфраструктури області, олімпійські надії та збірну.
09:00
Голова ГУ ДФС в Харківській області про те, скільки збирає податків, одеській менталітет, дітей та дружину, детінізацію зарплат, оподаткуванням аграріїв, охоронний та IT-бізнес та сервісну службу «з людським обличчям».
08:56
Начальник Служби автомобільних доріг— про про те, як став шляховиком, розвал своєї служби командою Добкіна, патріотизм в бізнесі, харківський БАМ і відносини з Райніним, ДАІ, кар'єри та вбивць автодоріг, Дорожний фонд та співфінансування доріг.