БЛОГИ

11:10
Дипломатична метушня під гуркіт московських «Градів» вимагає від тих, хто наділений розумом, називати речі своїми іменами. Я дуже сумніваюсь, що ті, хто задіяний у дипломатичній говорильні, аж так позбавлені глузду, щоб не розуміти, що новітнього Гітлера не вдасться змусити дипломатією припинити агресію.
20:17
Шедевр північної архітектури в Харкові. На Баварії, в мальовничому куточку, який називається Липовим гаєм, при Свято-Вознесенському Храмі знаходиться чудовий храм Святої Рівноапостольної Марії-Магдалини, побудований відомим підприємцем на честь своєї покійної матері Марії. Храм унікальний тим, що побудований з чистої карпатської деревини хвойної породи без єдиного залізного цвяха.
21:15
Напевно кожен хоч раз в житті замислювався над тим, щоб завести в себе вдома живий куточок. Жива природа в квартирі або будинку - це і красиво, і природньо, а тепер це явище стало дуже модним і поширеним у всьому світі. Живі куточки - частина інтер'єру, це основний елемент в оформленні дизайну кімнати, офісу, кафе, ресторану, нічного клубу, спортивної зали, плавального приміщення. Біодизайн охоплює нову сферу діяльності, діяльності містобудування.
21:00
Розкішний оксамит легкого ніжного дивана, що вабить своїми м'якими і в той же час строго помпезними вигинами, занурює вас в атмосферу епохи прекрасних інтер'єрів палаців Фонтенбло, Мальмезон, Версаля, музею Лувр, епохи великого Наполеона. Затишок і одночасна суворість форм кожного фрагмента кімнати, витончена краса ніжки прекрасного крісла, яка звивається, чітка ясність тонів, що відрізняються своєю "мажорно-маршевою", "урочисто-полонезною" колоратурою -усе це навіває чудову привабливість комфорту часів французького імператора.
14:06
У цій примовці наш нарід засвідчив, що пік зимових морозів припадає на Водохрещі (19 січня). Після Водохрещів зима тратить свою морозющу силу.
13:25
У переддень Різдва я зустрілася із скандально відомим харківським журналістом Андрієм Войцеховським, щоб поговорити про те, як я бачу політичну ситуацію в Україні професійним поглядом. Питання були дещо провокаційні, з натяком. Але я не піддаюся на провокації. Дивимося відео.
00:43
Звільнений з російського полону українець укоротив собі вік. Причина? Його і ще ряд полонених кастровано. Безпрецедентний акт бузувірства скоєно в московському полоні. Хто несе відповідальність за акт геноциду? Не секрет, що терористичну банду ДНР підтримує своїм військом Шибздик – диктатор РФ. Прем’єр, він же й змінний диктатор Росії, був присутній при передачі полонених українців.
21:49
Якщо ви ніколи не бачили, як по-справжньому виглядає японський садочок, то ймовірно дивилися відому всім, місцями навіть дуже шокуючу кінострічку Квентіна Тарантіно «Убити Білла», там, якраз, і зображений, хоч і несправжній, але наповнений всіма «японськими аксесуарами», східний садочок. І хоч у популярному фільмі інтер’єр райського дива знаходиться під снігом, але все ж таки від цього він не припиняє бути прекрасним! Під білосніжною ковдрою можна розглянути і дах чайного будиночка, і старовинний ліхтарик, і ставок, і хвойні чагарники, і озерця, обнесені каменем, і доріжки, і мостики – це і є сільська Японія в мініатюрі.
12:53
Думавши над цим питанням, я відкрив офіційний сайт Верховної Ради України. Розділ – Комітети Верховної Ради України. Шукаю Комітет зв’язків з громадськістю (або електоратом). Уявіть собі, такого комітету нема. Виходить, що ВР цікавиться, що думає громадськість чи електорат, один раз на п’ять років, коли ідуть вибори. Після виборів громадськість більше Верховній Раді «без надобности».
20:27
З самого початку антитерористичної операції на сході України в с. Яковлівка Лозівського району виник волонтерський рух, який поставив собі за мету збір і надання благодійної допомоги учасникам АТО. Причому доставляти допомогу вирішили самі. Безпосередньо на фронт. На своєму авто це почав робити Григорій Григорович.