БЛОГИ

22:13
Якщо Ви коли-небудь були у Берліні, то скоріш за все відвідували видатний готель Radisson Hotel. Видовище, що захоплює напевно кожного, хто хоч раз бував у сучасному готелі.
12:26
Демократія як суспільний устрій існує більше ніж 2000 років. Попри цей факт, цей устрій є молодий, і через свою молодість не цілком остаточно вироблений. Це стається через винахідливість антидемократичних сил.
17:55
Волонтери, в широкому розумінні цього слова, завжди відігравали особливо важливу роль в українському суспільстві. Такі їх риси, як саможертовність, натхненність, патріотичність, націленість на людину боронили українську землю, розвивали мову, культуру, ставали на заваді соціальним бідам нашого народу.
10:28
Чеський президент побиває рекорди москвофільства та українофобії. Останнім його одкровенням було побажання Україні фінляндизуватися, замість того, щоб европеїзуватися.
11:04
Коли пресовий голос Путіна – Пєсков - спростував газетну інформацію про передчасний відліт Путіна з Саміту G-20, я вирішив, що Путін поклав не рвати із Заходом і відкритого наступу на Україну не буде, а для «збереження лиця» Путін буде лише підтримувати, як і досі, Донбаських маріонеток.
08:12
Скажу правду: у таборах СССР доводилось нам – в’язням совісти – вдаватися до нецензурної лайки, спілкуючись із тими, хто іншої мови не розуміє. Але на волі цю тюремну рису ніхто з нас не підтримує. А надто, як чуємо прізвисько Путіна. Невже не можна знайти дошкульного прізвиська без тюремної матючні?
22:37
Зовсім не секрет, що в моді сьогодні стиль хай-тек. Його можна побачити і на полотнах сучасних художників, і в різноманітних інсталяціях. Техностиль охопив практично всі сфери зображувального мистецтва та сьогоднішньої культури. Але найбільш за все хай-теківські рішення знайшли своє відображення в дизайні, як всередині приміщень, так і біля них. Сучасні техноелементи активно захоплюють простори присадибного ландшафту. Тепер цю забавну дизайнерську майстерність можна побачити в багатьох європейських прибудинкових пейзажах. Вони дивують всіх, оскільки в них сполучаються найсміливіші фантазії. І не лише.
12:11
Родичі бійців, задіяних в АТО, цілих шість годин перекривали авторух у місті Львові, вимагаючи ротації військових частин в АТО. Вимога родичів цілком законна: ротація потрібна. Чому?
16:17
Патріотизм залишається у тренді. Просто на зміну літнім футболкам, прикрашеним українськими принтами прийшли світшоти. А улюблену тендітну вишиванку можна замінити светриком з традиційним орнаментом.
14:22
Коли Гітлер прийшов до влади 1933 р., уряд СССР спромігся організувати Світовий Антифашистський Конгрес, який відбувся 1934 або 1935 р. Це був удалий пропагандистський хід Москви. На конгресі виступали відомі тоді Андре Жід, Ромен Роллан, Ілля Еренбург і навіть від України Іван Микитенко – пізніше знищений КҐБ. Конгрес з’єднав усі антифашистські сили світу і сприяв перемозі над фашизмом. Конґрес ухвалив резолюцію, яка накреслила дальшу працю антифашистів світу.