БЛОГИ

12:04
Путин програє свою війну із світом. Чому?
22:58
Саржин Яр - найулюбленіше місце відпочинку тисяч харків'ян. Тут займаються фізкультурой і медитують, читають і слухають лекції просто неба, загартовуються крижаною водою у мороз і спеку,відпочивають під деревами старі і малі і, звісно, п’ють чисту джерельну воду.
10:32
Демократичні держави, що виникли на колишніх недемократичних утвореннях, як Україна та інші постсоловецькі республіки, потребують не лише копій західніх конституцій. Для успішного утвердження демократичних засад життя в колишніх колоніях потрібні свої, нескопійовані, а стихійно виниклі риси суспільних відносин з досвіду боротьби з диктатурами.
19:25
Дивні дива кояться в Україні. Аж не віриться.
11:40
Останні події свідчать, що вищі військові кадри Вільного Світу не дістали й не дістають належного для військовиків сучасности вишколу. У вищих закладах для військовиків не викладано “Психології злочинного світу і її поширення серед військової еліти РФ”.
14:07
Волонтери лозівського «Пункту благодійної допомоги учасникам АТО» передали бійцям добровольчого батальйону «Айдар» військову машину БРДМ-2.
22:15
Заява Генерального Секретаря НАТО Андерса Расмуссена після зустрічі Україна-НАТО про можливість вступу України в НАТО в майбутньому, тобто коли Україну окупує Росія – яскраве свідчення про банкрутство НАТО, як організації, що взяла на себе місію гарантувати мир і спокій на европейському континенті.
21:55
З царства Путіна-Жириновського пролунав людський голос підтримки і схвалення української боротьби за незалежність. Це дуже мужній голос російських інтелектуалів, не заангажованих у політичні партії.
13:33
На сьогоднішній день, як видко зісторонь, НАТО тримається думки, що врятує Европу без участи України. Наскільки така думка відповідає реальності?
17:19
У 2008 році за фінансової підтримки Шведської агенції з питань міжнародної співпраці та розвитку і за підтримки Державного департаменту України з питань виконання покарань в Україні почала діяти програма реінтеграції в суспільство громадян, що перебувають на випробувальному терміні та звільнені з місць позбавлення волі.