БЛОГИ

10:50
Всі ми у курсі подій, які відбуваються зараз у Києві. Саме у столиці вирішується зараз доля України. На Київський Євромайдан поїхали наші побратими і посестри. Ми висловлюємо свою підтримку на Харківському Євромайдані. Ми вимагаємо відставки уряду і президента. А от місцева харківська влада ніби лишилась «за кадром». Притаманна деяким громадським діячам позиція, що як переможемо у Києві то і харківський злочинний тандем втече і у Харкові життя налагодиться само собою, на мою думку, є помилковою.
00:20
Я не політик і тим більше не стратег, але беруся розв'язати питання асоціяції України з ЕС з поміччю психології. Високі европейські політики ніяк не збагнуть, що саме робиться в Україні. При цім вони цілком нехтують психологію державних мужів сучасної України. А психологія ця на 100 % пов'язана із соціяльним походженням української еліти.
19:11
Сьогодні у всіх на устах наступний саміт ЕС у Вільнюсі: чи підпишуть асоціяційну угоду України з ЕС? Існує два шанси: або підпишуть, або не підпишуть. Розгляньмо другий шанс: не підпишуть. На чиїй совісті буде непідписання?
10:43
Нещодавно в Харкові презентували пілотний випуск нового реаліті-шоу. Українського глядача вже важко чимось здивувати. На наших очах співали і танцювали, куховарили і смішили, виживали на островах та каталися на ковзанах. Але шоу подібного MiraMod в Україні ще не було. В цьому шоу змагатимуться молоді дизайнери з п’ятьох міст України: Києва, Харкова, Одеси, Львова та Дніпропетровська.
17:08
24 серпня 2013 року в Лозовій відбулися масові заходи, приурочені Дню Незалежності України. Їх організаторами виступили місцеві партійні організації ВО «Батьківщина», ВО «Свобода» та міськрайонна громадська організація «Центр громадських ініціатив «Народна дія».
12:44
Останнім часом Росія намагалася рекламувати свою улюблену тему - вступ України до Митного Союзу (МС), апелюючи до нашого народу. Виходило якось кострубато. Жодних реальних переваг, жодної логіки, самі загальні фрази. Та й зовнішньоекономічна політика Росії не сприяла позитивному сприйняттю їх доводів. Якщо число тих, хто вважає МС вкрай неефективною структурою, шкідливою для економіки постійно зростає навіть в Білорусі та Казахстані, то на підтримку українців годі й сподіватися.
19:19
Народні протести проти свавілля влади, які охопили всю країну повинні призвести до того, що громадяни врешті-решт зрозуміють – поодинокі, відокремлені акції є неефективними, адже не вирішують проблеми докорінно.
08:58
Уявіть собі таку картину: Далеке село. У одній з її родин – горе. Захворіла дитина. Викликали фельдшера. Той був заклопотаний своїми справами і проігнорував виклик.
08:01
Відомий вислів: "Краще хворобу попередити, ніж її лікувати" на всі сто відсотків стосується туберкульозу. Боротьба з цією інфекцією - справа важка, адже її проблема лежить не тільки в медичній, а й в соціальній площинах. Важливим елементом профілактики туберкульозу є інформування населення про хворобу, шляхи запобігання зараженню, лікування, необхідність вести здоровий спосіб життя. Засоби масової інформації є каналами, які здатні найбільш ефективно здійснювати таку роботу.
00:36
13 квітня 2013 року в приміщенні Лозівського міського будинку культури відбулася зустріч народного депутата України від ВО «Свобода» Ігоря Швайки (за яким у фракції закріплена Харківська та Луганська області) з виборцями Лозової.