БЛОГИ

17:13
Є багато міфів, які варто розвінчувати. Один з них - що державна служба це те, чим може відразу зайнятися будь-яка людина, хоч з вулиці. Чомусь всі сфери бізнесу і підприємництва апріорі сприймаються як ті, що потребують професійної підготовки, управління державою/регіоном/містом вважається тим, що не вимагає особливих знань і умінь. Тільки палаючі очі.
14:23
Травень - це не тільки свята, це ще й місяць підбиття підсумків цього навчального року, вшанування переможців предметних олімпіад, лауреатів МАН, інтелектуальних і спортивних змагань.
18:18
Перше питання, яке повинен ставити собі кожен, хто цікавиться цією темою: а чого ми хочемо отримати насправді?
20:44
Ми з вами часто дивимося закордонні фільми, і неодноразово бачимо, як в надзвичайних ситуаціях до порятунку людей залучаються літаки і гелікоптери. Стан справ в звичайному житті в Європі і США не сильно відрізняється від кіно - можливості повітряного транспорту дійсно дуже широко використовуються протягом багатьох років.
17:57
Майже на кожному особистому прийомі громадян до Юлії Світличної, голови Харківської обласної державної адміністрації, звертаються з проханням про відновлення вуличного освітлення в населених пунктах.
13:52
Знімати власні фільми, поїхати до Лондона, допомагати людям — мешканки адаптаційного центру для сиріт та молоді з інвалідністю розповіли про свої цілі та бажання.
18:01
Пам'ятаю той запеклий опір людей, коли в 2015 році стартувала Державна програма енергоефективності. Яких тільки бувальщин і страшилок не придумували тоді, що тільки не говорили про цю програму: і квартири заберуть за борги, і в кабалу до банків потрапите, і з будинків виселять, і т. д.
14:03
Stabat Mater dolorosa. Вічна скорботна музика, що супроводжує нас ці чотири роки. «Варто мати скорботна»- в цих словах квінтесенція скорботи і болю.
16:42
Вчора в Харкові завершив свою роботу Міжнародний семінар «Культурна спадщина як ресурс розвитку. Можливості в рамках європейських програм», який зібрав більше сотні учасників. Його проведення ініціювало Міністерство культури України, а Харківська обласна державна адміністрація виступила партнером проведення масштабного культурологічного заходу на Слобожанській землі.
19:46
Про рішення глави Харківської облдержадміністрації Юлії Світличної з питання будівництва нового обласного онкологічного комплексу в Харківській області я вам вже розповідала. Але це ще не все.