Боротьба за незалежність в День Незалежності або про велике бажання Могільова піти на дно разом з Табачником

Маркіян Гудз  |  Середа, 25 серпня 2010, 11:03
Більшовицький переворот 1917 року круто повернув історію споруди (доробок визначного архітектора Беретті) на вул. Інститутській, 5 в м. Києві. На початках, як і заповідалося, в будівлі діяв Інститут шляхетних дівчат. Люмпенська «революція» змінила назву та призначення споруди: в Жовтневому палаці замість балів шляхетних дівчат відбувалися криваво-звірячі вбивства «ворогів народу» - професорів, священників, студентів, студентів, фактично, еліти, цвіту української нації. Акомпанементом вже була не класична музика, а п’яні оргії катів з ЧК, ДПУ, НКВС…
Боротьба за незалежність в День Незалежності або про велике бажання Могільова піти на дно разом з Табачником

За 19 років сучасної незалежності України споруда набула нову офіційну назву – Міжнародний центр культури та мистецтв. Здавалося б, вбивці виявлені, страхіття позаду. Не так сталося як гадалося. Привиди большевизму-комунізму з Жовтневого палацу не дають спокійного життя невизнаним свідомими українцями міністрам Табачнику і Могільову. Не дивно. В кожному українцеві вони і надалі вбачають «ворога народу».

24 серпня активісти Громадянського руху "Відсіч" розгорнули величезний банер "Геть Табаку!" біля Жовтневого палацу, поряд з Майданом Незалежності. Протріпотівши близько 5 хвилин банер був зірваний правоохоронцями Могільова (слід нагадати, що Міністр внутрішніх справ Анатолій Могільов постійно змагається з ДмітріємТабачником за першість в антиукраїнських проявах). Міліція конфіскувала банер, не склавши при цьому протокол, як належить у подібних випадках. Один із правоохоронців на вимогу назвати причини, чому забирається банер, відповів, що це відбувається відповідно до порушення положень закону про міліцію.

Бурхлива правоохоронна діяльність міліції увінчалася тим, що депутат Київської обласної ради Михайло Свистович, був затриманий і опинився в Печерському районному управлінні ГУ МВС у  Києві. Активісти руху "Відсіч" зуміли домогтися звільнення свого побратима.

В акції взяло участь кілька десятків осіб.
 
Антиукраїнська влада під прицілом громадськості:

- саме Табачнік чи не найпослідовніше з усього середовища ПР виступає за надання російській мові державного статусу. Більше того, його ініціативи стосуються насамперед впровадження чужої мови в освітніх закладах – від початкових шкіл до вузів.

- нещодавно колишній міністр освіти Іван Вакарчук жорстко розкритикував нинішнього главу Міносвіти за звільнення ректорів українських університетів. За його словами, Табачник почав "цільове полювання" на ректорів, які утримували ввірені їм університети в дуже складні часи і намагалися їх розвивати.

- навесні 2010 року в Шевченківському райуправлінні міліції Києва помер 19-річний студент Ігор Індило.

«ТАБАЧНИК – ІДИ ГЕТЬ»!
Цей заклик для всіх, хто має національну честь!
Всеукраїнська кампанія триває!



 

comments powered by HyperComments