15 жовтня. День пізнання світу

Четвер, 15 жовтня 2009, 09:20
27 місячний день. «Розширення». День правильного перерозподілу і об'єктивної оцінки внутрішніх ресурсів. Відбуватиметься балансування засобів і сил, адаптація до вимог навколишнього простору.
гороскоп

День непорозумінь, обманів. Легко жонглювати фактами, переінакшуючи суть подій.

У цю добу йде процес отримання сокровенних знань. Вони зберігають в собі пам'ять про всі попередні місячні дні, про всі етапи еволюції душі, досягнуті раніше.

Високорозвинуті особи виразно відчувають духовність високого Учення. Увесь світ бачиться взаємозв'язаним і взаємообумовленим. У цьому світі необхідно знайти самого себе, своє місце і передати те, що знаєте, іншим людям.

Усвідомлення того факту, що все, що ми робимо в нашому житті, ми робимо не для себе, а в цілях загальної еволюції Космосу, є однією з головних рис, що відрізняють людину від тварини.

Дуже корисні водні процедури. Краще цього дня не стикатися з відкритим вогнем. Рекомендуються медитація, цілительство, молитви. Можна подорожувати, пізнавати мир, садити квіти. Краще не дивитися в дзеркало. Бажано віддати довгі. Не можна вживати алкоголь, впадати в ілюзії.