Гороскоп на 19 жовтня по знаках Зодіаку. Купуємо нерухомість

Понеділок, 19 жовтня 2009, 09:21
Місяць в Скорпіоні. Увага повинна бути направлена на контроль за станом життєвого тонусу. Активізуються процеси, формуючі наші відчуття. Самопочуття буде найбільш активне впливати на емоційну сферу. Вдалі покупки антикваріату, лікарських засобів і нерухомості.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Утримуйтеся від поїздок: сьогодні вони можуть виявитися не тільки неприємними, але і небезпечними. Контакти з сумнівними персонами теж не приведуть ні до чого хорошого; краще віддати перевагу своєму звичайному оточенню, побачити старих знайомих, приділити увагу близьким. Ви легко піддаєтеся на провокації і навіть не намагаєтеся чинити опір спокусам. Зірки обіцяють уберегти вас від серйозних потрясінь, але не гарантують, що день пройде абсолютно спокійно. Фінансові питання краще вирішувати самостійно, та й покупки виявляться вдалішими, якщо по магазинах ви відправитеся поодинці. А ось для занять спортом і активного відпочинку кращої компанії, чим давні і надійні друзі, не знайти.

Телець (21 квітня – 21 травня)
Прекрасний день для роботи – ваші ділові якості знайдуть собі гідне застосування, успіхи можуть бути справді грандіозними. Що б не робили недоброзичливці, нашкодити вам вони не в силах: ваші союзники впливові і сильні, а помічники – старанні і слухняні. Ви не піддаєтеся чужому впливу, і легко берете верх в спорах, не вдаючись при цьому до грубості і агресії. Ваш авторитет в сім'ї зростає, навіть представники старшого покоління готові прислухатися до вашої думки. Спілкування з улюбленою людиною приносить радість, можливі приємні сюрпризи, сумісні розваги, які порадують вас обох.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Непростий день. Доведеться прикласти неабиякі зусилля для вирішення навіть найпростіших завдань. Складні і важливі справи краще відкласти, оскільки вірогідність помилок вельми висока. На щастя, у вашому оточенні знайдуться люди, які допоможуть ухвалити вірне рішення, утримають від необачних вчинків, дадуть хорошу пораду. Ви настроєні дуже критично по відношенню до родичів і деколи провокуєте сварки; постарайтеся утриматися від образливих висловів: конфлікти нікому не підуть на користь. Фінансова ситуація сприятлива, витрати будуть помірними. Підняти настрій допоможе невелика подорож, яка складеться удвічі вдало, якщо вам складе компанію улюблена людина. Небажані серйозні фізичні навантаження, протипоказана утомлива робота.

Рак (22 червня – 23 липня)
Єдине, від чого зірки наполегливо рекомендують відмовитися, це дальні поїздки. У професійній сфері відбуваються зміни на краще, у вас з'являється можливість довести свою перевагу над конкурентами. Недоброзичливці не зможуть вам нашкодити, навіть найпідступніші їх плани ви зруйнуєте легко і невимушено. Можливе отримання цікавих пропозицій від давніх ділових партнерів; пам'ятайте, що сьогодні ви можете диктувати свої умови. У особистому житті не відбудеться значних змін, хоча ухвалити важливе і непросте рішення вам все ж таки доведеться. У багатьох представників знаку з'явиться привід для свята. День цілком підходить для прийому гостей або дружньої вечірки.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Знижується здатність протистояти шкідливим впливом ззовні, ви стаєте дуже уразливі і образливі. Особливо складно порозумітися з близькими людьми, які не скупилися на критичні зауваження, – хоч і конструктивні, але не дуже приємні. Подолати труднощі у відносинах з улюбленою людиною допоможе відчуття гумору, а ось зі старшими родичами порозумітися так і не вдасться. Вірогідні фінансові проблеми, доведеться відмовитися від деяких запланованих покупок і розваг, щоб не залишитися на мілині. Небажано порушувати традиції, що склалися, стосуються відпочинку і проведення дозвілля: нові враження можуть виявитися не дуже приємними.

Дева (24 серпня – 23 вересня)
Деви сповнені обережності і здорового глузду, а тому недооцінюють деякі можливості, що відкриваються перед ними. Тим часом, готовність піти на невеликий ризик дуже в трапилася у нагоді представникам даного знаку, особливо тим, хто займається комерційною діяльністю. Для спілкування, навіть надзвичайно ділового, вибирайте відкрито-доброзичливий тон, не бійтеся нехтувати формальностями.У поїздках слід дотримуватися обережності, особливо якщо ви подорожуєте разом з улюбленою людиною. Не зловживайте алкоголем, тримайте під контролем свої шкідливі звички – здоров'я треба поберегти.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Сімейні проблеми можуть виявитися вельми серйозними, якщо ви вчасно не приймете заходів для їх вирішення. Дозволяючи подіями йти своєю чергою, ви позбавляєтеся можливості контролювати що відбувається – наслідку цього можуть бути вельми сумними. Причиною суперечок з улюбленою людиною стане різниця в планах на майбутнє, а також в поглядах на життя в цілому. Реальний шанс поліпшити відносини представиться тим, хто готовий пожертвувати своїми планами ради блага близьких людей .Професійні ж перспективи вельми хороші, та і фінансова картина дуже сприятлива. З'являється можливість піднятися на новий ступінь кар'єрних сходів і взяти верх над конкурентами, не вдаючись до нечесних методів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День вдалий, лише стан фінансових справ затьмарює сприятливу в усіх відношеннях картину. Відмовіться від необдуманих покупок і насолоджуйтеся життям – у вас є всі шанси реалізувати свої ідеї і плани, досягти успіху в роботі, добитися добрих результатів в різноманітних справах. Дуже добре складаються відносини з начальством; скористайтеся цим, якщо хочете обговорити питання підвищення заробітної плати.Сімейні справи зажадає уваги, але всі проблеми будуть дозволені, якщо ви збережете внутрішній спокій і діятимете відповідно до своїх життєвих принципів. У поїздках можливі нові знайомства.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Справи йдуть непогано, але Стрільці схильні до перепадів настрою, а це означає, що порозумітися з тими, хто оточує представників цього знаку, буде непросто. Прийшов час вчитися терпінню, миролюбності і стриманості – нагорода за прикладені в зусилля буде дуже щедрою! Прагніть не дуже захоплюватися фізичними навантаженнями і взагалі утомливою роботою: перевтома не виключена. Вас порадує підтримка членів сім'ї, безумовне розуміння старших родичів. У багатьох представників знаку з'явиться привід для свята.

Козерог (22 грудня – 20 січня)
День підходить для укладення договорів і рішення фінансових питань. Найбільш значних професійних успіхів вдасться досягти завдяки умінню ладнати з людьми, знаходити спільну мову навіть з тими, хто недавно вважав себе вашим ворогом. Ризиковані дії виявляться успішними, якщо саме ви візьмете на себе рішення найбільш важливих питань, станете предводителем групи однодумців.Дуже сильні позитивні тенденції у сфері романтичних відносин. Проте не виключені захоплення, які можуть представляти загрозу для вже існуючих зв'язків; сімейним Козерогам абсолютно необхідно протистояти спокусам і уникати будь-яких інтрижок.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Складний день з погляду спілкування, висока вірогідність конфліктів з малознайомими людьми, представниками сфери послуг. Небажані зустрічі з давніми знайомими, яких ви давно не бачили: людина, що колись вважалася вашим іншому, може виявитися таємним недоброзичливцем. Фінансове положення декілька покращає; можна розраховувати на повернення боргу або приємний подарунок. Ранок буде досить напруженим, а ось в другій половині дня в сім'ї запанує гармонія. Романтичне побачення виявиться дуже приємним, якщо ви не побоїтеся відступити від традицій, що склалися, і випробувати щось абсолютно нове. Вірогідні вдалі поїздки, як заплановані так і абсолютно несподівані.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Вплив несприятливих тенденцій помірний, і в мінімальному ступені воно позначиться на тих, хто готовий провести день спокійно, відмовитися від ризикованих затій і непродуманих вчинків. Вельми вірогідні серйозні проблеми в спілкуванні з малознайомими людьми, та і старі пріятелі, що несподівано нагадали про себе, не порадують. Зате зустріч з улюбленою людиною напевно підніме вам настрій, зміни в романтичних відносинах будуть значними і приємними. Життєвий тонус має тенденцію до зниження, не виключені легкі нездужання. Фінансова картина сприятлива.