21 жовтня. День початку нових справ

Середа, 21 жовтня 2009, 09:33
Основний вплив надає 3 місячний день. «Впорядковування». Це день активної дії в області вдосконалення структури і форми. Як побудуєте сьогодні відносини, ситуацію і справи, такими вони і будуть важ місячний місяць.
гороскоп

І якщо ви щось хочете принципово змінити в своєму житті, то це слід зробити саме цього дня.

З цього дня на небі з'являється місячний серп. Це період активної боротьби, дії і агресії. Завдання дня – звільнення від своїх негативних емоцій, від неповаги до себе і інших людей, але це також час протівоборства своїй гордині і ревнощам.

Пасивність цього дня протипоказана і навіть небезпечна. Всі пасивні люди цього дня уразливі, вони можуть потерпіти поразку і навіть отримати травми - як фізичні, так і душевні. Внутрішня енергія організму цього дня особливо сильна, так що вам вистачить сил і на самозахист і на початок нових справ.

Бажано цього дня дати собі велике інтенсивне фізичне навантаження, сходити в сауну, інакше ваша енергія, будучи невитраченою, піде вам в шкоду, можуть постраждати внутрішні органи, початися хвороби.

Цього дня працюють з металами, точать ножі. Можна стригти волосся (якщо Місяць не в Овнові). Погано в третій день Місяця розлити масло (це означає, що ви посковзнулися, зійшли з свого шляху).

Гороскоп по знаках зодіаку дивитися ТУТ.

ТЕГИ: гороскоп