Гороскоп на 5 листопада по знаках Зодіаку. Раки можуть розраховувати на підтримку колег, а Стрільці отримати приємну звістку

Четвер, 5 листопада 2009, 08:45
Місяць в Близнюках. День емоційно дуже складний. Він пов'язаний з появою суперечливих відчуттів і прагнень, а також різноманітними спокусами, що заважають зосередитися на тому, що дійсно важливе.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Дуже багатообіцяючим виглядає день з ділової точки зору. Ваші таланти і здібності розкриються повною мірою, професійним навикам знайдеться гідне застосування. Увечері Овни поступлять розсудливо, якщо відмовляться від участі в сумнівних і дорогих розважальних заходах.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Тільцям потрібно бути економніше. Небажано експериментувати з іміджем, візити в салони краси краще відкласти. У іншому день обіцяє бути рівним і сприятливим. Ваші професійні успіхи будуть вельми значними, в середині дня вірогідні вдалі ділові зустрічі, результативні переговори.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюкам потрібно звернути увагу на справи сімейні: відносини з родичами вельми непрості. Зате хороший день для відвідин розважальних закладів і нових знайомств. Вірогідне поліпшення фінансового положення, можливе отримання дорогих подарунків.

Рак (22 червня – 23 липня)
Життєвий потенціал Раків високий, а тому проблеми не здадуться їм нерозв'язними. Крім того, сьогодні ви можете розраховувати на підтримку колег і розуміння керівництва. Вірогідне поліпшення фінансового положення, повернення старих боргів або отримання винагороди за раніше виконану роботу.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Завзятість і наполегливість – ось що сьогодні знадобиться Левам, щоб отримати перемоги в професійних битвах. Вірогідне отримання вигідних пропозицій або дорогих подарунків. Закоханим варто придивитися до своєї «половинки» – є шанс побачити свого обранця з несподіваного боку.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дівам доведеться багато працювати, ухвалювати важливі рішення – словом, день обіцяє бути насиченим і цікавим. На щастя, сьогодні випробування вас не лякають: життєвий потенціал високий, ви повні сил і енергії. Можна розраховувати на підтримку колег і друзів.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Дуже невисокий життєвий потенціа. На щастя, сьогодні можна розраховувати на поблажливість керівництво і допомогу старших родичів. Фінансова ситуація несприятлива: доходи вельми скромні, витрати ж значні, хоч і цілком оправдані.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіони зустрічають труднощі у всеозброєнні. Сьогодні представники цього знаку виходитимуть переможцями з будь-яких випробувань. Єдина сфера, в якій самовпевненість не піде вам на користь, – це романтичні відносини. Надзвичайно важливо прислухатися до думки улюбленої людини.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Дуже до речі буде помірність у всьому. Здоровий спосіб життя і розумна економія дозволять вам звести до мінімуму вплив негативних тенденцій. День обіцяє успіхи в роботі, перемоги в особистому житті, радість від спілкування з близькими людьми. Можливі приємні вісті від далеких родичів.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Високий життєвий тонус, ви повні енергії, але не завжди знаходите їй гідне застосування. Поклопочіться про те, щоб день був не тільки плідним, але і приємним. Можливості і в роботі, і в особистому житті відкриваються непогані, але для того, щоб ними скористатися, буде потрібно хоробрість і самовпевненість.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водолії можуть добитися блискучих результатів в справах, якщо орієнтуватимуться на власну думку. На жаль, сьогодні у вас з'являться не тільки помічники і союзники, але і недоброзичливці. Несподівані витрати пов'язані з потребами членів сім'ї, що ростуть, і вашим власним небажанням ущемляти себе в чому б то не було.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Надзвичайно вдалий момент наступив для вирішення сімейних проблем або початку сумісного бізнесу з родичами. Добре пройдуть зустрічі з друзями і романтичні побачення, та і в малознайомій компанії ви відчуватимете себе упевнено. День підходить для навчання і наукової діяльності.