Гороскоп на 9 листопада по знаках Зодіаку. Овни можуть почати життя з нуля, а Леви знайдуть підтримку тих, що їх оточують

Понеділок, 9 листопада 2009, 09:00
Місяць у Леві. Вірогідні значні успіхи в професійній сфері. Варто настроюватися на самостійну роботу, бути готовим поодинці приступити до реалізації нових проектів.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День вдалий, легкий і приємний. Найбільшою мірою позитивні тенденції сильні у сфері сімейних відносин. Та і на роботі ситуація стабільна. З'являється можливість досягти давно поставлених цілей, утілити в життя вдалі ідеї, що відвідали вас кілька днів тому. Вам корисні активний відпочинок і заняття спортом.

Телець (21 квітня – 21 травня)
В цілому день складається непогано, але ви схильні зайве гостро реагувати на критику. Будьте готові обгрунтувати свою позицію в бесіді з колегами, друзями, улюбленою людиною. Якщо причини ваших вчинків тлумачитимуть помилково, гармонія навіть в найміцніших і довірчих відносинах буде порушена.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Можливі проблеми в професійних справах. Для досягнення мети буде потрібно багато зусиль, результат же буде вельми скромним – і не по вашій провині. Налагодити відносини з тими, що оточують допоможе здатність поглянути на одну і ту ж ситуацію з різних точок зору.

Рак (22 червня – 23 липня)
Життєвий тонус Раків високий. Буде достатньо душевних і фізичних сил і для роботи, і для розваг, і для вирішення особистих проблем. Ваше завдання – уникати суєти і плутанини, не здійснювати необачних вчинків, якщо є можливість як слід обдумати ситуацію, що склалася.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Левам доведеться займатися рішенням безлічі різноманітних завдань і буквально розриватися між справами, що вимагають уваги. На щастя, вам не доведеться все робити самостійно – людей, які готові прийти на допомогу, поблизу достатньо. Вірогідне поліпшення фінансового положення.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Емоційний фон відрізняється напруженістю, що провокує проблеми в спілкуванні. Особлива обережність необхідна при вирішенні фінансових проблем: є небезпека переоцінити свої можливості і залишитися на мілині. Поради і підтримка родичів будуть корисними, але не завжди ви визнаєте доречним прийняти їх.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Прагніть розсудливо оцінювати можливості, що відкриваються: ваш оптимізм безмежний і деколи заважає правильно оцінити як ситуацію, що склалася, так і можливі варіанти її розвитку. Сприятлива фінансова картина, з'явиться шанс зробити вигідні покупки або вдалі інвестиції.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День  буде сприятливим. Важливо не забувати приділяти увагу близьким; особливо потребує його улюблена людина. Стоїть також розсудливо оцінити свої фінансові можливості. Сьогодні ви ризикуєте витратити більше, ніж можете собі дозволити, якщо виберете шопінг як  способу проведення дозвілля.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Можливі проблеми в ділових відносинах, дрібні розбіжності можуть перерости в серйозні конфлікти. Стрільці сьогодні особливо емоційні, тому їм важко проявляти терпіння навіть в тих ситуаціях, де це абсолютно необхідно. Самостійна робота принесе гідні плоди.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козерогів чекає вдалий день. Єдина життєва сфера, яка знаходиться поза зоною впливу позитивних тенденцій, – це фінанси. Але і тут ситуація складається зовсім не катастрофічна: розумний розподіл наявних засобів дозволить уникнути проблем. Не поспішаєте ухвалювати рішення, в кінці дня ви отримаєте важливу інформацію.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водоліям не варто надавати велике значення професійним неприємностям – вже в середині дня стане ясно, що слід робити, щоб ситуація стабілізувалася. Можна реалізувати масу планів, що стосуються і сімейному життю, – у всіх справах подібного роду вам сьогодні супроводитиме успіх.

Риби (20 лютого – 20 березня)
На роботі складається непроста ситуація, проте є шанс справитися з проблемами досить швидко. Розраховуйте тільки на перевірених часом союзників: для початку нових ділових відносин зараз не самий відповідний момент.  На користь піде також активний відпочинок.