Гороскоп на 10 листопада по знаках Зодіаку. Леви знайдуть нову роботу, а Риби – цікаві знайомства

Вівторок, 10 листопада 2009, 08:55
Місяць в Діві. Цей день підходить для підкорення нових висот і реалізації сміливих планів.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Ви легко знаходите спільну мову з діловими партнерами і колегами, а ось спілкування з улюбленою людиною не складається. Будьте терплячі. Не намагайтеся вирішити всі проблеми відразу; спокусу розрубати гордіїв вузол великий, але наслідки такого кроку вас навряд чи порадують.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Амбітним і діяльним персонам не варто покладати на цей день великих надій. Маловірогідно, що ваші професійні подвиги будуть відмічені і правильно оцінені, а зусилля – винагороджені. Діяти рішуче можна лише в тому випадку, якщо у вас є надійні союзники.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Можливі серйозні труднощі на роботі. Ваші заслуги оцінюються невірно, виникає бажання знайти інших ділових партнерів. Зараз у представників цього знаку дійсно є можливість добитися певних змін в професійній сфері, але діяти потрібно хитро.

Рак (22 червня – 23 липня)
Тому постарайтеся захистити себе від зайвих навантажень, як фізичних, так і емоційних. Бажано звести до мінімуму контакти з неприємними персонами. День підходить для самостійної роботи, реалізації власних ідей; виконання чужих розпоряджень може бути пов'язане з проблемами.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Цей день більше підходить для роботи, чим для розваг. Можливе кар'єрне зростання. Не примусить себе чекати і цікаву ділову пропозицію, прийнявши яке, ви зможете істотно збільшити свої доходи. Вірогідне успішне завершення переговорів з потенційними працедавцями.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Є вірогідність отримання цікавих пропозицій про співпрацю в новій для вас сфері. Не упустите можливість підвищити кваліфікацію, отримати корисні знання і навики. Досвідчені колеги і керівництво поділяться з вами важливою інформацією, яку можна негайно використовувати.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Не варто потурати ні своїм, ні чужим капризам – це може посилити вже існуючі проблеми. Зараз ви можете дозволити собі витрачати гроші на безневинні розваги і милі дрібниці; здоровий глузд вам не зрадить і значного погіршення фінансового положення можна не побоюватися.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Будьте обережніше в спілкуванні. Ваша довірливість – це чи не єдине, що сьогодні може вам нашкодити. У іншому ж день буде вдалим, вплив позитивних тенденцій відчувається у всіх сферах життя. Підкорення професійних вершин дається легко, ніхто не не в змозі перешкодити вам досягти поставленої мети.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Декілька зіпсувати враження від цього приємного дня може необхідність брати участь в заходах, які вам не до душі. Будьте обережніше в спілкуванні з малознайомими людьми. Сьогодні ви дивовижним чином притягаєте до себе персон, яким приносить величезне задоволення маніпулювати іншими

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Висока вірогідність значних успіхів в професійній сфері, можливе отримання принадних пропозицій. Пам'ятаєте, що довіряти сьогодні слід тільки перевіреним партнерам. Дуже багато спостережень, зроблених цього дня, послужать вам хорошу службу в майбутньому.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
День вельми вдалий, такий, що хоч і примушує прикласти деякі зусилля для досягнення мети. Ваш настрій мінливий, і деколи дрібниці викликатимуть роздратування. Бажано не розпоряджатися самостійно крупними сумами, не робити покупок, які можуть викликати несхвалення близьких людей.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Риби схильні переоцінювати значення багатьох проблем, з якими зіткнуться цього дня. Не варто шукати винуватця своїх нещасть, краще сосредоточьтесь на подоланні перешкод, що виникають на шляху. День принесе немало романтичних переживань, деяких представників знаку чекають нові захоплення і знайомства.