Гороскоп на 13 листопада по знаках Зодіаку. Ракам потрібна підтримка однодумців, а Дів чекають нові знайомства

П'ятниця, 13 листопада 2009, 08:34
Місяць у Терезах. Сильні позитивні тенденції, особливо вдалим день буде для тих, хто будує довгострокові плани.
гороскоп

 Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнів чекає досить напружений день. Встигнути потрібно багато що, але можливість приділити увагу запланованим справам з'являється не так часто, як хотілося б. Можливі крупні витрати.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Поява нових союзників дозволить змінити ситуацію на кращий, відкриє перед вами нові можливості і перспективи. Можливе отримання цікавих ділових пропозицій. Романтичне побачення буде приємним.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Пригадаєте про плани, які складали раніше, – зараз вони можуть бути вдало реалізовані після внесення незначних змін. Можна признаватися в своїх відчуттях – ваші слова будуть прийняті прихильно.

Рак (22 червня – 23 липня)
Необхідна розбірливість і обережність в контактах. На зустрічі, від результату яких залежить подальший розвиток вашої кар'єри, краще не відправлятися наодинці – вам буде корисна моральна підтримка.

Лев (24 липня – 23 серпня)
День наполегливої роботи ради досягнення поставленої мети. Праці ваші увінчаються успіхом, якщо не витрачати час і сили на виконання сьогохвилинних бажань, а зосередитися на тому, що для вас по-справжньому важливе.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Ви надаєте велике значення новим знайомствам, охоче йдете на контакт з цікавими людьми. Прагніть поводитися коректно: якщо справа дійде до серйозного конфлікту, відновити мир буде непросто.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День непростий, і вам доведеться потрудитися, щоб уникнути непорозумінь. Ділові партнери чекають від вас зважених пропозицій і обдуманих вчинків, екстравагантні ідеї навряд чи викличуть їхній інтерес.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Ви доброзичливі і розташовані до спілкування, тому напевно отримаєте задоволення від зустрічей із старими друзями. Родичі і друзі постараються підтримати вас, але їх ради не завжди будуть правильними.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Сприятливий день з професійної точки зору. Залишаються у минулому розбіжності з партнерами, конфлікти в трудовому колективі. Проте, розбірливість в контактах доречна і виправдана.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Атмосфера гармонії і взаєморозуміння, що панує в сім'ї, підніме настрій Козерогам. Сьогодні вам ніякі труднощі не страшні: інтуїтивно відокремлюючи головне від другорядного, ви утілите всі ідеї.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Позитивний настрій дуже важливий для досягнення поставленої мети. Цей день хороший для тих, хто вчиться або займається дослідженнями будь-якого роду. Можливі зміни в особистому житті.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Ви повні енергії, але далеко не завжди знаходите їй гідне застосування. Слід мати на увазі, що багато ідей, які сьогодні здаються цікавими і багатообіцяючими, принесуть скоріше порожній клопіт, чим реальну користь.