16 листопада. Матриця: перезавантаження

Понеділок, 16 листопада 2009, 09:00
29-й місячний день. «Народження» Один з критичних днів! Негатив всього місячного місяця збирається разом перед тим, як бути спаленою у момент молодика.
гороскоп

Спробуйте самостійно відстежити свої думки і події цього дня. Якщо він для вас вдалий, значить, ви заслужили допомогу від темних сил і вашу поведінку і думки далекі від добре відомих моральних принципів християнства або будь-якої іншої світової релігії. Труднощі, що виникають в цю добу, можна вважати за благо; оскільки вищі сили від вас не відвернулися і показують на зовнішньому рівні ваші проблеми.

Головні рекомендації по поведінці в 29-ту добу – упокорювання і покаяння. Ми повинні покірливо приймати покарання, оскільки вони – результат того, що ми раніше зробили. Необхідно гнати від себе негативні думки.

Добре з ранку дати собі установку, щоб ні про що поганому не думати. Ніяких неспокоїв, сумнівів, ніякої муки.

Цього дня не можна повністю йти від справ і необхідно все доводити до кінця, але слід робити тільки найнеобхідніше і невідкладне. Не можна починати нічого нового, навіть планувати майбутнє.

Слід відрубувати фальшиві зв'язки, гнати геть настирливих людей і настирливі думки, проводити чищення організму.

У двадцять дев'яту місячну добу можуть знов дати про себе знати ті хвороби, про які ви вже й думати забули. Це вірний сигнал, що насправді ви усунули симптом, а не саме захворювання. Матриця хвороби все ще знаходиться у вашому організмі, і її негайно потрібно видалити, інакше хвороба кожного разу до вас повертатиметься, до тих пір, поки не перейде в хронічну форму.

Колір дня – пурпурний, золотий, білий, уникайте темних і тьмяних тонів. Камінь дня – перли (приносить радість), перламутр (захищає від захворювань верхніх дихальних шляхів).

Гороскоп по знаках Зодіаку читайте ТУТ.

ТЕГИ: гороскоп