Гороскоп на 16 листопада по знаках Зодіаку. Овни налагодять корисні зв'язки, а Риби подолають фінансові проблеми

Понеділок, 16 листопада 2009, 08:56
Місяць в Скорпіоні. Цей день слід присвятити наведенню ладу в особистих справах. Пам'ятаєте, що ради досягнення високої мети іноді доводиться чимось жертвувати, і не жалкуйте про дрібні втрати.
гороскоп

 Овен (21 березня – 20 квітня)
У вас є шанс справити сприятливе враження на потенційних партнерів, укріпити свій авторитет, зав'язати корисні знайомства і отримати цікаві пропозиції. Випадкове знайомство або легкий флірт можуть перерости в
серйозні відносини, якщо ви цього захочете.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Цей день зажадає повної відмови від будь-яких проявів легковажності і безрозсудності, вам належить озброїтися логікою і здоровим глуздом для боротьби з несприятливим збігом обставин. Можливі розбіжності з близькими людьми.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Складний день, доведеться приділити немало часу вирішенню професійних проблем, налагодженню відносин з колегами і керівництвом.  Не покладайтеся на інтуїцію в особистих справах: на даному етапі логіка і здоровий глузд для вас набагато важливіші і корисні.

Рак (22 червня – 23 липня)
День підходить для спокійної роботи. Ви не сповнені ентузіазму, але акуратні, старанні і усидливі – це досить для того, щоб уникнути неприємностей і непорозумінь. Зараз не самий відповідний момент для того, щоб освоювати нові сфери діяльності.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Можливі професійні проблеми, конфлікти з колегами. Із-за виниклих труднощів доведеться відмовитися від реалізації перспективних проектів. У найбільш складні  моменти корисною буде підтримка близької людини. Юних представників знаку чекає поява нових прівязанностей.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Скромні зусилля буде досить для виконання професійних завдань, що стоять перед вами. Значні відхилення від звичного ходу подій скоріше дратуватимуть, чим радувати, тому експериментувати з чимось новим і незвіданим потрібно дуже обережно.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Загострюються суперечності у відносинах з родичами, результатом цього є невпевненість, що росте, в собі. Постарайтеся віднестися до ситуації філософськи —  швидше знайдете вихід з положення, що створилося. День підходить для навчання і самоудосконалення.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Неоднозначний день: за перемогами слідують невдачі. Але не падайте духом, адже поступають нові пропозиції, у тому числі і дуже принадні.  Можна поміняти роботу або знайти джерело додаткового заробітку завдяки старим діловим зв'язкам, нові ж партнери поділяться з вами корисною інформацією.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Творчий підхід до справ вам вдається поєднувати із старанністю і акуратністю, що гарантує успіхи в справах. Самий час скоректувати свої плани, привести їх у відповідність з ситуацією, що склалася. Деколи ви будете запальні, але конфлікти в сім'ї маловірогідні.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Вірогідні грошові надходження, які дозволять зробити давно заплановані покупки або вирішити що турбують вас побутові проблеми. Життєвий потенціал декілька понижений, а тому необхідний своєчасний відпочинок. У особистому житті відбуваються зміни, оцінити наслідки яких ви поки не в змозі.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Не варто перебільшувати важливість знайомств, зав'язаних цього дня, – ні ділові, ні особисті відносини не будуть по-справжньому серйозними. Проте не варто упускати можливість розширити свій кругозір і зайвий раз переконатися в тому, що ваша чарівливість діє на представників протилежної статі.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Ваш настрій мінливий, деколи дратуватиме необхідність займатися справами, які зовсім недавно приносили задоволення. Зате ви зможете самостійно вирішити багато складних проблем, у тому числі і фінансові, подолати розбіжності з членами сім'ї і коханою людиною.