Гороскоп на 19 листопада по знаках Зодіаку. Близнюки проявляють активність з ранку, а Деви збережуть прекрасний настрій весь день

Четвер, 19 листопада 2009, 08:31
Місяць в Стрільцеві. В цей час більше, ніж зазвичай, люди в ухваленні рішень більше керуються своїми відчуттями, чим логічними висновками.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Фінансова ситуація нестабільна, є вірогідність як грошових надходжень, так і значних витрат, зокрема непередбачених. Ви схильні переоцінювати свої можливості, витрачати дуже багато, робити необдумані покупки. Участь в ризикованих заходах може завдати збитку здоров'ю.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Дуже сильні позитивні тенденції, що дозволяє добитися значних успіхів в багатьох сферах життя. Вірогідні вигідні операції, можна розраховувати на грошові надходження, повернення боргів, подарунки. Складається сприятлива ситуація для змін в особистому житті.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Сприятливий день, практично позбавлений непорозумінь. Але для досягнення поставленої мети представникам даного знаку доведеться прикласти деякі зусилля.. Зірки радять вирішувати найбільш важливі питання в першій половині дня – в подальший годинник вам буде важко зосередитися.

Рак (22 червня – 23 липня)
Спокійний день, що характеризується стійким впливом позитивних тенденцій. У багатьох сферах життя вірогідні успіхи, єдиною умовою досягнення яких є обдуманість всіх вчинків. Можливе отримання грошей і невеликих подарунків. Цей день добре підходить для спілкування з молодшими родичами.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Цей день не принесе професійних перемог – принаймні, легких. Можна не сумніватися, що досягнення поставленої мети зажадає від вас значних зусиль, конкуренція буде жорсткою. Не поспішаєте ухвалювати рішення, що стосуються покупок і інвестицій: в даний момент вам краще бути економніше.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Діви зберігають прекрасний настрій, навіть якщо не все складається так, як хотілося б. Цей день нейтральний, але вам під силу зробити його по-справжньому хорошим і приємним. Особливо корисні заняття, що розширюють кругозір і сприяючі появі нових знань.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Велика вірогідність ситуацій, в яких доведеться жертвувати особистими інтересами ради суспільних, що навряд чи правильно тлумачитиме партнером. Родичі проявлять розуміння і участь, проте деколи їх бажання вплинути на ваше життя буде дуже сильним.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Прекрасний день для роботи, ухвалення важливих рішень і пошуку відповідей на питання фінансового характеру. Вдалими будуть крупні покупки і інвестиції, можливе отримання пропозицій, що обіцяють значний прибуток. Можна також призначати побачення і признаватися в своїх відчуттях.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Досить неспокійний день: клопоту буде багато, а часу на вирішення проблем – замало. Проте, можна добитися певних успіхів. Правда, для цього доведеться скористатися допомогою старих знайомих або попросити про деякі послуги ділових партнерів. Можна укладати угоди, проте робити покупки і взагалі витрачати гроші цього дня небажано.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Дуже важлива обережність в професійних справах. Можливості, що відкриваються, принадні, але кожна з них зв'язана і з певними небезпеками, з якими не можна не вважатися. Прагніть мати справу тільки з перевіреними партнерами, не ризикуйте по дурницях.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Буде сильне жадання авантюр. День обіцяє нові зустрічі, спілкування з незвичайними людьми, а також успіх в подорожах і поїздках. Будь-яка справа, яку ви почнете сьогодні, має всі шанси на успіх. Тим, хто має намір щось змінити в своєму житті, пора робити активні кроки.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Цей день дозволить вирішити багато проблем, внести визначеність до планів на майбутнє. Події цього дня дозволять вам правильно оцінити власні вчинки і розлучитися з помилками, що останнім часом ускладнювали життя. Світські заходи подарують приємні враження.