23 листопада. Набираємо темп і прощаємо близьким

Вівторок, 24 листопада 2009, 09:00
8-й місячний день. «Народження». Приступайте до здійснення будь-яких задумів. Темп, який ви задасте поточним справам, збережеться протягом всього місяця.
гороскоп

Прагніть цілеспрямовано витрачати сили. На цей день рекомендується призначити рішення найважливіших питань – це дасть максимальний ефект.

День складний, але вдалий для поїздок, подорожей і переїзду.

У спілкуванні з партнерами і товаришами по службі слід бути уважним.

Цього дня старі, незавершені справи можуть зажадати багато сил і часу. А нові справи і плани, що намічаються, зажадають грунтовної підготовки.

Добре сьогодні чесно признатися собі в своїх гріхах. День хороший для звільнення від них – каятися буде легке, легко і прощатиме гріхи іншим людям.

Отже не пропустите сприятливу можливість: це день покаяння. Обдумайте своє життя, пригадайте минуле.Не можна цього дня бути розбещеним і егоїстичним.

У медичному відношенні дозволено повне голодування і в обов'язковому порядку потрібне дотримання дієти, проводити очищення шлунку і кишечника. Слід звернути увагу і на периферичну нервову систему.

Сон цього дня може бути віщим. Уві сні ви можете побачити натяки на ваше дійсне призначення в житті, на те, чим вам треба займатися.

Вибір одягу: чим строкатіше, тим краще. Відмовіться від сірого і червоно-коричневого кольорів. Камінь дня – олівін (наділяє чарівливістю).

Гороскоп по знаках Зодиаку читайте ТУТ.