Гороскоп на 23 листопада по знаках Зодіаку. Леви отримають перемогу в бізнесі, а Овни – на любовному фронті

Понеділок, 23 листопада 2009, 08:47
Реалізація планів зажадає неабияких зусиль, і лише своєчасну появу союзників полегшить рішення задачі. Можливі проблеми в сімейних відносинах, родичам важко буде прийти до єдиної думки. Сфера романтичних прівязанностей знаходиться під впливом позитивних тенденцій, можливі нові захоплення.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День буде приємним і вдалим. Можна добитися непоганих результатів в роботі і рішенні творчих задач, досягти успіху в навчанні, успішно провести важливі переговори. Ваш авторитет росте на очах; з'являється можливість налагодити відносини з важливими персонами, взяти участь в реалізації дуже значущих проектів. Не бійтеся йти на контакт з сильними світу цього – ви напевно справите сприятливе враження.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Можливі значні успіхи в роботі, з'являється шанс реалізувати свій творчий потенціал. Будьте готові самостійно ухвалювати відповідальні рішення і відстоювати свою точку зору: розраховувати на безумовну підтримку колег і керівництво не доводиться. Ділові партнери можуть сумніватися у вашій чесності – постарайтеся їх переконати в обратньому. Непоганий день для романтичних побачень і спілкування з улюбленою людиною.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Не виключені розбіжності з колегами і керівництвом, рішення деяких професійних задач буде пов'язано з серйозними проблемами. Вважайтеся, в першу чергу, на власні сили – однодумці прийдуть на допомогу вже після того, як ви подолаєте найбільш значні труднощі. Фінансова ситуація покращає, не виключено отримання пропозицій, що стосуються підробки або короткострокової співпраці. Життєвий тонус декілька понижений.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ви нетерплячі, і в цьому, мабуть, і полягає головна проблема дня. Постарайтеся не вимагати від тих, що оточують негайного виконання ваших бажань, проявите самостійність і в думках, і у вчинках. Уникайте контактів з пліткарями, прагніть не обговорювати впливових людей, не змішуйте ділові і особисті інтереси. Дотримання цих нехитрих рекомендацій дасть вам можливість добитися значних професійних успіхів.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Левам належить отримати важливу перемогу – вона не буде легкою, але стане вагомим доказом вашої переваги над конкурентами. Самий час блиснути діловими якостями, пошукати нових союзників і покровителів. Фінансова ситуація сприятлива, можна задуматися про крупні капіталовкладення і інвестиції. У особистій сфері також відчувається вплив сприятливих тенденцій. Цей час підходить для спілкування з друзями і родичами.

Дыва (24 серпня – 23 вересня)
Цей день не принесе серйозних проблем і розчарувань, проте і багатим на нові можливості його не назвеш. Не поспішаєте проявляти ініціативу; необачні вчинки можуть мати вельми неприємні наслідки. Бажано діяти відповідно до наперед складеного плану – велика вірогідність, що імпровізація виявиться невдалою. День підходить  для крупних покупок, укладення оборудок.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Варто звернути особливу увагу на свої відносини з улюбленою людиною: цього дня можуть відбутися події, які змінять їх не в кращу сторону. Не проявляйте поблажливості до своїх «маленьких слабкостів», уникайте будь-яких проявів легковажності, не йдіть на операції з совістю. У іншому день непоганий, ви діяльні і енергійні в роботі, переконливі на переговорах, товариські в колі друзів і родичів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День дуже вдалий, цікавий і насичений. Перед Скорпіонами відкриваються різноманітні можливості; для того, щоб скористатися ними, доведеться проявити фантазію, але з цим у представників даного знаку проблем не виникне. Єдиний мінус – ваша підвищена емоційність, яка може спровокувати нездужання. Прекрасний день для спілкування з тими, хто вам дорогий – можна нічого не приховувати, ділитися своїми сумнівами і тривогами, не побоюючись нерозуміння.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)
День, який принесе Стрільцям багато радості. Вирішуються важливі для вас питання, відновлюється справедливість, з'являється довгождана можливість допомогти близьким людям. Ви схильні до виключно благородних поривів, під впливом яких забуваєте про логіку і здоровий глузд – сьогодні, втім, ніякого «покарання» за це не послідує. Дуже вдалий день для вирішення проблем в особистих відносинах.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козерогів чекають значні зміни на кращий в професійній сфері. Сьогодні ви зможете добитися значних успіхів, проявивши свої ділові якості, блиснувши організаторськими здібностями. Відносини з керівництвом не безхмарні, але ваші достоїнства і перемоги не залишаться непоміченими. Уникайте відкритих протистоянь; це не кращий день для початку бойових дій як на професійному, так і на особистому фронті.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водоліям доведеться зіткнутися з серйозними проблемами в особистому житті. Потрібно проявити терпіння: відповіді на важливі питання рідко знаходяться швидко, і далеко не всі готово ухвалювати рішення поспішно або діяти в комфортному для вас темпі. Дайте близькій людині можливість скласти власну думку про те, що відбувається, проявити ініціативу; багато що зміниться до кращого.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День буде досить складним. Будьте готові зосередитися на вирішенні старих проблем, на якийсь час відклавши роботу над новими проектами, навіть якщо зараз вона викликає у вас більший інтерес. Можна зважитися на контакти з керівництвом, представниками перевіряючих інстанцій і державних організацій. Не виключені проблеми в романтичних відносинах, будь-яка дрібниця може стати приводом для сварки.