Гороскоп на 25 листопада по знаках Зодіаку. Стрільці отримають пропозицію про зміну роботи, а Риби – винагороду за працю

Середа, 25 листопада 2009, 08:26
Місяць в Рибах. Можна досягти успіху у вирішенні різноманітних проблем, професійних і особистих. Фінансові надходження опиниться декілька менше, ніж можна було чекати, але наявні засоби буде цілком досить для того, щоб зробити всі заплановані покупки.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День пройде досить спокійно. Шанси досягти успіху в роботі вище у тих, хто не чекає допомоги з боку, а розраховує виключно на свої сили. Можливі конфлікти з давніми діловими партнерами, проте всі розбіжності носять тимчасовий характер. У особистих відносинах переважають позитивні тенденції.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Дуже вдалий день. Єдина область, в якої зірки радять бути гранично уважними, – це довгострокові інвестиції. Постарайтеся без поспіху зважити все «за і проти» перш, ніж ухвалите рішення. У особистих відносинах ситуація сприятлива. Відмінний час для відпочинку в компанії.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Сьогодні можуть загостритися давні конфлікти як особистого, так і професійного характеру, якщо ви не поводитиметеся розсудливо. У справах досягнуть успіху ті, хто уміє сосредотачиваться на головному, залишаючи осторонь привабливі, але малозначні дрібниці. Хороший день для аналітичної роботи.

Рак (22 червня – 23 липня)
День зажадає від представників даного знаку гнучкості, уміння пристосовуватися до змінних обставин. Тенденція ця спостерігається як в професійній, так і в особистій сферах. Не відмовляйтеся від відвідин розважальних і світських заходів: проведений час буде приємним.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Чекає надзвичайно вдалий з професійної точки зору день. Сьогодні Леви зможуть добитися великих успіхів і реалізувати сміливі задуми, не прикладаючи для цього великих зусиль. На жаль, можлива поява нових недоброзичливців. Тому розбірливість в контактах не перешкодить.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Зірки обіцяють плідний і вдалий день. Ви не тільки зможете реалізувати багато задумів, але і отримаєте щедру нагороду за докладені зусилля. Складні відносини з близькими: дуже багато накопичилося приводів для сварок і проблем, і розрядити напружену обстановку вам навряд чи вдасться.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Непоганий день, проте життєвий потенціал представників даного знаку понижений, тому їм варто поберегти себе і уникати перевантажень. Робота йде на лад; з'являється можливість не тільки завершити важливі справи, але і приступити до реалізації нових проектів, один з яких допоможе в кар'єрі..

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Ситуація складається цілком сприятлива. Прагніть не перебільшувати значення дрібних проблем – набагато важливіше зараз по гідності оцінити ті можливості, які відкриваються перед вами як в професійній, так і в особистій сферах. Улюблена людина дасть хорошу раду в складній ситуації.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Можна ухвалювати важливі рішення в професійній сфері, починати співпрацю з новими партнерами, вести переговори. Деякі представники знаку отримають пропозиції про зміну роботи, зможуть почати робити кар'єру в новій, перспективній області. У особистому житті все також складається вдало.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козероги відчувають перевтому і втрату інтересу до звичайних своїм справам. Постарайтеся організувати свій день так, щоб в нім знайшлося місце різноманітним заняттям. Не виключені фінансові труднощі, деяким представникам знаку доведеться звернутися по допомогу до родичів і друзів.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Цей день підходить для початку роботи над масштабними проектами, освоєння нових обов'язків, вступи до посади. Можна повернутися і до старих ідей, реалізація яких була з якоїсь причини відкладена. Не виключена сварка з улюбленою людиною. Постарайтеся не ініціювати з'ясування відносин.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Риб чекає спокійний і приємний день. Особливо вдалим він буде для тих, хто закоханий або знаходиться у пошуках своєї «половинки». Можливі значні грошові надходження, не виключені вдалі інвестиції і покупки. День обіцяє масу приємних вражень любителям розваг і активного відпочинку.