Гороскоп на 26 листопада по знаках Зодіаку. Знаходимо спільну мову з оточуючими

Четвер, 26 листопада 2009, 08:59
Місяць в Рибах. День сприятливий з погляду спілкування: сьогодні навіть самі різні люди можуть прийти до єдиної думки, якщо, звичайно, дійсно цього захочуть. Не упустите вдалий момент для початку співпраці з іноземними партнерами і укладення довгострокових договорів.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Звернете увагу на стан фінансових справ: ваші витрати не завжди виправдані. Стоїть також навести порядок у відносинах з партнерами, пригадати про старі обіцянки і домовленості. Постарайтеся не хвилювати близьких людей по дурницях і ділитися з ними виключно позитивними емоціями.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Тільцям потрібно пригадати про справи, які вони давно відкладали в довгий ящик: прийшов час розібратися з багажем, що накопичився, оскільки незабаром з'являться нові завдання, рішення яких поглине увагу цілком. Можна облаштовувати житло або набувати речей домашнього ужитку.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Зірки радять діяти самостійно, не чекаючи допомоги з боку. День принесе непогані результати, якщо ви будете наполегливі і наполегливі, і не відступите після появи на шляху перших перешкод. Можна вирішувати фінансові питання, вірогідне отримання винагороди за раніше виконану роботу.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ракам доведеться зіткнутися з сімейними проблемами. У іншому ж день цілком сприятливий. У представників даного знаку буде шанс реалізувати свої професійні амбіції, а також приступити до виконання відповідальних, почесних і високооплачуваних обов'язків.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Левам потрібно бути уважніше на будь-яких ділових переговорах: сьогодні вам буде непросто захистити свої інтереси. Небажані відвідини багатолюдних зборів, вільний час краще проводити в крузі близьких людей. Закохані проведуть день без потрясінь, радуючи один одного увагою і турботою.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дівам варто зосередитися на роботі: у професійній сфері вірогідні колосальні успіхи. Радує стан фінансових справ: недолік засобів вам не загрожує. Гірше йдуть справи в особистій сфері: напруженість у відносинах з близькими людьми не дозволяє зітхнути вільно.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Вас чекає непоганий день, проте життєвий потенціал представників даного знаку декілька понижений, тому не виключені перевтома, нездужання, а також підвищена чутливість до негативних впливів. Проте, успіхи в роботі будуть вельми значними.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Сприятливий день. Єдине, що представляє серйозну загрозу – ваш мінливий настрій. Прагніть тримати свої емоції під контролем, і ви зможете переконатися в тому, що зірки підготували для вас немало приємних сюрпризів. Хороший день для нових знайомств і першого побачення.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільців чекає успіх в складних справах і успіх при реалізації амбітних задумів. Зірки радять не зупинятися на досягнутому: сьогодні у вас є всі шанси отримати грандіозні перемоги, потрібно лише направити енергію в корисне русло. У особистому житті відбуваються серйозні зміни на кращий.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Варто наперед скласти план дій на день: чим більш організованни ви будете, тим менше менше шансів нашкодити вам буде у недоброзичливців. Дуже важливо навести порядок у фінансових справах, відмовитися від спонтанних покупок. Час, проведений в сім'ї, подарує приємні емоції.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Переглянете свої відносини з близькими людьми – останнім часом ви вимагали дуже багато чого, що і стало причиною образ. Зараз у вас є можливість виправити ситуацію. У роботі ж все простіше і приємніше – ви легко добиваєтеся свого, вирішуєте складні задачі і ладнаєте з колегами.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Творчі здібності на висоті, а тому Риби досягають успіху в будь-яких справах, що не терплять типових рішень і байдужого підходу. Сьогодні ви зможете знайти нових покровителів або вдало провести переговори з потенційним працедавцем, оскільки схильні показувати себе з кращого боку.