Гороскоп на 27 листопада по знаках Зодіаку. На везіння сподівайся, але не сам сплошай

П'ятниця, 27 листопада 2009, 08:34
Місяць в Овнові. Успіхи можливі при додатку зусиль, і найбільш старанні залишаться у виграші. Ті ж, хто зазвичай покладається тільки на везення, можуть не встигнути реалізувати всі плани.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнам потрібно проявити наполегливість – без неї сьогодні навіть хоч трохи значних перемог не отримати. Не можна залишати поділа незавершеними, а питання – невирішеними, і навіть самі утомливі і нудні проекти слід доводити до кінця, якщо ви не хочете нажити собі впливових ворогів і пропустити вперед конкурентів.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Тільцям належить вирішити проблему, яка турбує їх протягом довгого часу. У справах значні зміни на кращий намітяться завдяки втручанню впливових персон, і ваше завдання зараз – набратися терпіння і не квапити події. Пам'ятайте, що будь-який ваш необдуманий вчинок може бути використаний недоброзичливцями.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День нейтральний, не пов'язаний із значними подіями. Успіхи в роботі будуть середніми, але і прикладати титанічних зусиль для їх досягнення не доведеться. Можуть нагадати про себе як давні партнери, так і таємні недоброзичливці – в обох випадках не поспішаєте йти на контакт, поки не з'ясуєте, які справжні наміри вашого співбесідника.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раків чекає спокійний і плідний день, відповідний для вирішення різноманітних професійних завдань, творчої діяльності, а також завершення роботи над масштабними проектами і підбиття підсумків. Сьогодні до вашої думки прислухаються не тільки колеги, але і керівництво, так що не упустите можливість проявити ініціативу або запропонувати хорошу ідею.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви повинні набратися терпіння, щоб досягти успіху в складних справах, дуже велика вірогідність раптової появи перешкод або втручання впливових недоброзичливців. Сьогодні ви можете розраховувати тільки на людей, що вже не раз довели вам свою відданість – якщо таких поблизу не опиниться, краще діяти самостійно.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Вдалий день для тих, хто вважає за краще діяти самостійно, пропускає критику мимо вух і не особливо розраховує на допомогу тих, що оточують. Не всі ваші ідеї будуть оцінені правильно, тому з проявом ініціативи краще не поспішати. Можна приступати до роботи над масштабними проектами, починати реалізацію довгострокових планів.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Зірки радять не відкладати поділа: чим раніше ви вирішите дрібні проблеми, що накопичилися, тим швидше почнеться час бажаних для вас змін. При цьому небажано робити все самостійно, краще знайти надійних помічників, оскільки ваш життєвий потенціал понижений і не виключена перевтома.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіони зможуть вирішити багато професійних питань завдяки своєчасному втручанню своїх впливових союзників. Небажано цього дня починати відкрите протистояння з ворогами, а ось для тонкої дипломатичної інтриги момент зараз самий відповідний. Можна домовлятися про співпрацю, створювати альянси і об'єднання однодумців.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільцям пора переглянути свої довгострокові плани: обставини, що знов відкрилися, примусять відмовитися від деяких затій і випробувати свої сили на новому терені. На жаль, стрімко псуються відносини з людьми, до плідної співпраці з якими ви встигли звикнути. У вас буде можливість змінити ситуацію, для цього доведеться лише декілька змінити свою поведінку.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козерогів чекає вдалий день: справи складаються непогано, і потрібно лише проявити дещицю завзятості, щоб добитися великих успіхів. Для багатьох представників знаку цей день ознаменується перемогою над конкурентами, інші виявлять у себе несподівані таланти або знайдуть нове джерело доходів. Стабільний емоційний фон,  ніщо не зможе позбавити вас спокою і упевненості в собі.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водолії ні хвилини не повинні втрачати дарма: цей день обіцяє їм великі успіхи, потрібно лише зосередитися і вчасно узятися за справи. У вас є всі підстави розраховувати на допомогу колег і підтримку керівництва, можна не побоюватися конкурентів і недоброзичливців. Хороший день для довгострокових інвестицій і крупних покупок. Небажані поїздки, світські розваги і активний відпочинок.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Риб чекає день спокійний і небагатий на події. Зірки радять відкласти важливі зустрічі, оскільки сьогодні вам навряд чи вдасться донести свою думку до співбесідників, не втративши при цьому душевної рівноваги. Та і ваша чарівливість, зазвичай чарівна, сьогодні діє «упівсили», тому справити сприятливе враження буде нелегко. Нові враження підуть вам на користь.