Гороскоп на 1 грудня. Близнюкам везе в справах, а Терезам – в особистому житті

Вівторок, 1 грудня 2009, 08:59
Місяць в Тельцеві. Варто настроїтися на бойовий лад – день обіцяє бути важким і утомливим. Доведеться трудитися довго і наполегливо, проявляти наполегливість і цілеспрямованість, працювати над собою і прощати іншим їх помилки.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнам дуже важливо зберігати ділову активність і бадьорість протягом всього дня: як тільки ви дозволите подіям йти своєю чергою, вони зайдуть абикуди зовсім не туди. Тому ситуацію потрібно постійно контролювати, всю інформацію, що поступає, – перевіряти, а тим, хто обіцяв вам допомогу і підтримку – регулярно нагадувати про себе. На жаль, удома розслабитися теж не вдасться: це визначено не той день, коли близькі розумітимуть вас з півслова, здогадуватися про ваші таємні бажання і щедро ділитися своїм теплом.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Уміння не турбуватися із-за дрібниць і зберігати гарний настрій навіть тоді, коли далеко не все йде як треба, сьогодні дуже прігодітся Тельцям. Так, це день складний і утомливий, але у ваших силах зробити його приємнішим для близьких людей, розділити з ними вантаж проблем і, головне, наблизити щасливий момент, коли важлива для всіх мета буде досягнута. Отже, вас чекає багато і плідно трудитися. Але і про відпочинок забувати не можна. Відновити сили допоможе спокійне проведення часу; хороша книга або «душевний» фільм стануть відмінними компаньйонами.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюкам сьогодні дуже везе в справах – везе настільки, що у тих, що оточують це викликатиме не тільки подив, але і заздрість, а також інші негативні емоції. Зате ви можете бути упевнені: тих, хто сьогодні щиро радіє вашим успіхам, можна вважати справжніми друзями! Хоча емоційний фон ніяк не можна назвати стабільним, і настрій ваше може протягом дня мінятися кардинально, відносини з близькими людьми будуть повні гармонії, розуміння і душевного тепла. Правда, з романтичними визнаннями зірки поспішати не радять: перевірте свої відчуття перш, ніж повідомляти про них!

Рак (22 червня – 23 липня)
Ракам потрібно бути обережніше в особистому житті – день обіцяє бути щедрим на неприємності, пастки і спокуси, які потрібно постаратися обійти. Пам'ятаєте, що платити за помилки доведеться дорого, і не поспішаєте ухвалювати рішення, які можуть мати необоротні наслідки. Украй небажано цього дня з'ясовувати відносини, сваритися з близькими. Цей день може бути пов'язаний з серйозними витратами, проте всі вони будуть виправданими; інвестиції принесуть прибуток. Можна відправлятися в далекі подорожі або починати підготовку до переїзду, а також вести переговори з іноземними партнерами.



Лев (24 липня – 23 серпня)
Професійні успіхи Левів вселяють пошану. При цьому навіть недоброзичливці не зможуть сказати, що ви – просто везунчик і мазун долі; ніхто не стане сперечатися з тим, що ви дійсно зробили все можливе, щоб добитися успіхів, заслужили похвалу і високу нагороду. Відношення з членами сім'ї гармонійні, і навіть фінансові питання, із-за яких часто сваряться близькі один одному люди, не стануть каменем спотикання. Лише романтичні відносини, на жаль, знаходяться під впливом негативних тенденцій. Постарайтеся берегти улюблену людину від потрясінь і не дуже переживати із-за дрібних непорозумінь.

Дева (24 серпня – 23 вересня)
Деви повинні бути терплячі з колегами і діловими партнерами – зовсім не всі сьогодні готово по гідності оцінити ваші ідеї або зрозуміти, що саме ви пропонуєте єдино вірний план дій. Не гарячіться із-за дрібниць і будьте готові узяти на себе відповідальність за ухвалення відповідальних рішень. У будь-якому випадку, краще за вас з складними завданнями не справиться ніхто. День принесе розбіжності і труднощі у відносини закоханих, але і можливості для примирення залишить – питання в тому, чи захочете ви цим скористатися. Річ у тому, що навіть найдорожчих людей Деви сьогодні оцінюють
розсудливо, бачивши їх слабкі і сильні сторони; саме це може стати причиною розриву відносин.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
У особистих відносинах варто бути рішучішими, наполегливішими і цілеспрямованими: подальший розвиток подій багато в чому залежить від того, чи зможете ви наполягти на своєму, проявити безкомпромісність і непохитність. При цьому про тактовність теж забувати не можна – образа, нанесена близькій людині, нескоро буде забута. У справах же ситуація складається куди простіша і приємніша. У вас є всі підстави розраховувати на допомогу партнерів і появу нових впливових союзників. Інтуїція не підведе: прислухайтеся до неї, якщо хочете повною мірою використовувати можливості, що все відкриваються.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Чим більш терплячими і поблажливими до тих, що оточують будуть Скорпіони, тим більше спокійним і приємним буде для них цей день. Якщо ви не хочете прощати близьким навіть самі незначні помилки і промахи, вимагаєте негайного і бездоганного виконання своїх бажань і взагалі поводитеся хоч якоюсь мірою деспотично, успіх навряд чи захоче обернутися до вас особою. У ділових відносинах вам допомагатиме не тільки професіоналізм, але і особиста чарівливість – на нових знайомих і взагалі не дуже близьких людей воно діє абсолютно чарівно.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці можуть досягти успіху в роботі і навчанні, зачарувати того, хто викликає у них симпатію, закрутити голову новому знайомому, і взагалі провести день дуже приємно. На жаль, без ложки дьогтю не обійшлося – сьогодні нею сталі відношення із старшими родичами; на розуміння і поблажливість з їх боку розраховувати не доводиться. День підходить для крупних покупок, інвестицій і початку великих подорожей. Дух авантюризму, завжди властивий Стрільцям, сьогодні наділяє їх абсолютно особливою, чарівливістю, але при цьому штовхає на необдумані вчинки, примушуючи з головою зануритися в пучину пригод, без яких цілком можна було б обійтися.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козерогам везе в справах. Причому «везе» – це ще м'яко сказано. Ви беретеся за складне завдання – і вмить знаходите її рішення; кидаєте швидкоплинний погляд на перепону, яка здається непереборною, – і відразу розумієте, як її можна обійти. Цей день характеризується колосальним творчим потенціалом і великою кількістю геніальних ідей, скористатися якими зможете не тільки ви, але і ваші близькі. Єдина сфера, яка знаходиться під впливом негативних тенденцій, – це відносини з улюбленою людиною. Здається, що порозумітися неможливо, як і просто домовитися про «мирне існування». Не поспішаєте; ситуація повернеться в звичне русло, якщо ви проявите небагато терпіння.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водоліям варто прислухатися до рад старших родичів: саме їх досвід послужить представникам даного знаку хорошу службу. Можна розраховувати не тільки на моральну підтримку, але і на фінансову допомогу членів сім'ї, яка, треба відзначити, доведеться дуже до речі. Примусять похвилюватися відносини з улюбленою людиною – на жаль, тут вірогідність неприємностей дуже велика. Зате в роботі і навчанні ви легко добиваєтеся успіху, реалізуєте свої задуми і долаєте перешкоди. Це хороший день для переговорів, співбесід, а також складання усних іспитів.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Рибам варто уникати серйозних фізичних навантажень і триматися ближче до будинку. Це вдалий день для тих, хто уміє пливти за течією, не соромиться просити близьких про допомогу і уміє ділити з тими, що оточують не тільки радощі, але і проблеми. Справлятися з труднощами поодинці, звичайно, можна, але сьогодні в цьому немає ніякої необхідності. Можливе романтичне знайомство або нове захоплення, яке підбадьорить вас, підніме настрій, примусить інакше поглянути на ситуацію, що склалася в житті.