Гороскоп на 2 грудня. Близнюкам потрібно поклопотатися про здоров'я, а Рибам – про погоду в будинку

Середа, 2 грудня 2009, 08:46
Місяць в Близнюках. Цей день буде вдалим для тих, чиї інтереси зосереджені на роботі. Життєвий тонус знаходиться на достатньо високому рівні, однаково добре «працюють» логіка і інтуїція, до того ж з'являються цікаві ідеї.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни сьогодні більшою мірою, чим зазвичай, схильні до дратівливості і агресивної поведінки. Крім того, їм може змінити звичайна упевненість в своїх силах, тому день, в цілому непоганий, часом здаватиметься похмурим і утомливим. Професійними справами краще займатися в першій половині дня, а ось зустрічам з друзями і спілкуванню з родичами присвятити вечір. Навряд чи вас порадують світські розваги, свята і вечірки. Для багатьох закоханих Овнів цей день буде затьмарений ревнощами, інші задумаються про те, чи не дуже багатьом їм доводиться жертвувати ради романтичних відносин.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Тільці відчувають в себе достатньо сил для того, щоб подолати будь-які перешкоди, тому день не здасться їм ні дуже утомливим, ні складним. Звичайно, не все дається легко, але шанс добитися видатних результатів у вас є. Кращий час для найважчих справ – середина дня; саме в цей час ви зможете справитися з ними швидко, до того ж шанси знайти помічників будуть особливо високі. Нестабільний емоційний фон: часом ви схильні до безпричинного роздратування, підозрілості, недовірливості. Прагніть уникати сварок з улюбленою людиною і друзями: помиритися буде непросто.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День незвичайних можливостей і принадних пропозицій. Близнюкам прігодятся розсудливість і здоровий глузд, щоб відокремити зерна від плевел і не виявитися втягнутими в сумнівні авантюри. По допомогу зірки радять повертатися до старих друзів – вони не підведуть. Наголошується деяке зниження життєвого потенціалу, потрібно уникати  великих навантажень, не об'їдатися і не зловживати спиртними напоями, щоб не захворіти. Не виключені простудні захворювання – прагніть одягатися по погоді. А ось настрій буде хорошим – ви не тільки проведете день в прекрасному настрої, але і з близькими людьми зможете поділитися позитивними емоціями.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ракам не варто дуже поспішати: спроби встигнути усюди не приведуть ні до чого хорошому. Зате ті, хто спокійно обдумає свої проблеми, знайде незвичайний, але дуже ефективний досвід їх рішення. Сприятливий день для налагодження ділових відносин або відновлення старих зв'язків. Експортно-імпортні операції краще відкласти; не виключені проблеми при перетині державних кордонів. У сім'ї панує атмосфера доброзичливості і турботи, багато Раків зможуть побачитися з родичами або старими друзями, що живуть в інших містах. Не виключені романтичні пригоди, проте початок серйозних відносин цього дня маловірогідно.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Левам варто проявити рішучість: без неї представникам даного знаку не вдасться ні взяти верх над недоброзичливцями, ні обзавестися впливовими покровителями, ні вирішити старі проблеми. Пам'ятаєте, що сьогодні до вас буде приковано увагу тих, що оточують, і прагніть виглядати і поводитися бездоганно: щонайменший промах може виявитися незмивною плямою на репутації. Значно покращає стан фінансових справ, можливе отримання цінних подарунків або щедрої винагороди за виконану роботу. Розповідаючи про свої успіхи, будьте стримано: реакція вашої «половинки» може неприємно здивувати.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дів чекає цілком вдалий день. Єдине, з чим вам навряд чи повезе, – це участь в спортивних змаганнях. Якщо ж саме на цей день у вас заплановані важливі змагання, готуйтеся до них зі всією серйозністю, і не забувайте про такі «несерйозні» речі, як прикмети і талісмани. У іншому ж зірки на вашому боці, і переважання позитивних тенденцій буде очевидним. Високий життєвий потенціал сприяє швидкому рішенню професійних проблем, особиста чарівливість дозволяє зав'язувати знайомства, а інтуїція допомагає згладжувати гострі моменти в спілкуванні з близькими.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Можуть виникнути труднощі у відносинах з членами сім'ї. Розбіжності вельми серйозні, і шукати спільну мову потрібно негайно, поки не з'явилися нерозв'язні проблеми. Саме вам доведеться узяти на себе функцію миротворця, призвати на допомогу властиві вам делікатність і такт. Пред'являти до вас претензії можуть не тільки старші родичі, але і діти; у будь-якому випадку прагніть уникнути конфліктів, не відповідайте на докори докорами. Спокійніша ситуація складається в професійній сфері. Тут ваші успіхи прямо пропорційні докладеним зусиллям, тому скаржитися на несправедливість життя не доведеться.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
У роботі Скорпіони легко добиваються успіху, тому що продумують кожен свій крок, не ризикують із-за дурниць і не ставлять на карту те, що їм дороге. Сьогодні колеги прислухаються до ваших рад, та і керівництво напевно зацікавиться вашими ідеями, так що можна проявляти ініціативу. Очікувані цього дня грошові виплати поступлять вчасно. А ось в особистому житті ситуація складається складна і неоднозначна. Ви насилу розумієте, чого хочуть від вас близькі, та і власні бажання не можете сформулювати достатньо чітко.  Тільки терпіння допоможе уникнути конфліктів і сварок.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільців чекає дуже вдалий з професійної точки зору день. Можливе отримання цікавих пропозицій про співпрацю, не виключено, що вам вдасться піднятися по службових сходах. На конференціях, семінарах, презентаціях і інших корпоративних заходах ви зможете зав'язати корисні знайомства або поспілкуватися з потрібними людьми в неформальній обстановці. З близькими людьми порозумітися буде задоволене важко, аж надто відрізняються ваші погляди на багато важливих питань. Навіть якщо ви не готові до компромісів, знайдіть в собі сили вислухати співбесідника – можливо, його точка зору не так сильно відрізняється від вашої, як здається на перший погляд.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козерогам варто зосередитися на роботі – саме в професійній сфері можуть відбутися найбільш значні зміни на кращий. Прагніть більше бути на вигляді; конференції, семінари, презентації дадуть вам можливість привернути потенційних партнерів і інвесторів, дозволять розширити круг спілкування, що зараз дуже актуально для вас. У особистому житті, навпаки, ніж менше ініціативи ви проявлятимете, тим краще. Не варто нав'язувати близьким розмови, які їм неприємні, наполягати на негайному обговоренні проблем – постарайтеся просто провести день спокійно, побережіть себе і що оточують від марних хвилювань.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Можливі як великі перемоги, так і прикрі поразки – хід цього дня багато в чому залежатиме від того, кого ви виберете себе в порадники і помічники. Особливо довірчі відносини складаються з членами сім'ї, саме з ними вам варто обговорити найбільш складні питання, що вимагають рішення. Вдалий день для поїздок, активного відпочинку і участі в спортивних заходах. У романтичних відносинах наступає переломний момент: від того, яку лінію поведінки ви виберете сьогодні, залежатиме їх подальший розвиток. Уміння йти на поступки в дрібницях буде вельми до речі.

Риби (20 лютого – 20 березня)
У двох сферах життя Риб дадуть про себе знати негативні тенденції. Перша з них – здоров'я: зниження життєвого тонусу може спричинити за собою нездужання. Друга – відносини з улюбленою людиною: порозумітися, уникнути конфліктів і зберегти мир дуже важко. Проте ви справитеся з цим нелегким завданням, якщо вчасно зрозумієте, що для вас важливіше – зберегти хороші відносини або наполягти на своєму в що б те не стало. У роботі можливі значні успіхи, не виключені вдалі переговори. День підходить для початку вивчення іноземних мов і співпраці із закордонними партнерами.