Гороскоп на 3 грудня. Овнам потрібно стримувати емоції, а Ракам – поклопотатися про здоров'я

Четвер, 3 грудня 2009, 08:18
Місяць в Близнюках. Чим би ви не планували займатися, будьте терплячі: досягти очікуваного результату відразу не вдасться. День підходить для спільної роботи, але лише в тому випадку, якщо всі її учасники зацікавлені в співпраці і готові на жертви ради успіху загальної справи.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнам потрібно бути стримано – емоційність, властива представникам даного знаку, сьогодні може стати причиною серйозних проблем. Не можна вступати в конфлікти з керівництвом, наскільки б обгрунтованою не здавалася ваша позиція. Взагалі, ніж миролюбніше ви будете настроєні, тим спокійніше пройде день. Улюблена людина не тільки підтримає вас в скрутну хвилину, але і дасть хорошу раду, а також, можливо, надасть реальну допомогу. Спори зі старшими родичами не виключені, причому найважче буде подолати розбіжності, що стосуються фінансів.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Тельців чекає достатньо вдалий з професійної точки зору день. Він обіцяє успіхи у важких справах, успішні переговори, необтяжливі контакти з представниками державних інстанцій і підтримку сильних світу цього. З фінансами справи йдуть дещо гірше, можливі незаплановані витрати і втрати. У любові вам сьогодні не везе. Велика вірогідність розчарувань, сварок із-за дурниць. У багатьох Тельців з'явиться відчуття безмежної самоти. Деякі представники знаку зважаться на корінні зміни в житті, проте необдумані вчинки не приведуть ні до чого хорошому.  Серйозних проблем із здоров'ям не виникне.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
На ранок краще не планувати важливих справ і відповідальних зустрічей. Рішення питань, що вимагають уваги, акуратності і зосередженості, доручите своїм помічникам; вам же слід зосередитися на заняттях, що вимагають творчого відношення і нестандартного підходу. Відносини з близькими псуються. Сьогодні вам буде важко зрозуміти і родичів, і друзів, і улюблену людину. Приводом для суперечки може стати будь-яка дрібниця, а найбільш серйозні розбіжності виникнуть із-за ваших планів на наступний місяць. День підходить для початку великої подорожі; якщо відправитися в дорогу неможливо, обмежтеся  простій прогулянкою.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ракам потрібно поклопотатися про здоров'я: день пов'язаний з серйозними навантаженнями, а життєвий потенціал понижений, тому висока вірогідність перевтоми і нездужань. Постарайтеся виспатися і спланувати день так, щоб у вас була можливість регулярно робити перерви в роботі, вибиратися на свіже повітря або просто займатися чимось приємним і необтяжливим. Складний день з погляду ділового спілкування: розбіжності з партнерами стають серйозними, багато Раків задумаються про розрив відносин. У особистій сфері ситуація стабільніша, з близькими людьми ви легко порозумієтеся.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Леви непослідовні в своїх вчинках, але нескінченно привабливі. Саме тому вони без зусиль зав'яжуть багатообіцяючі знайомства, справлять надзвичайно сприятливе враження на потенційних партнерів і працедавців, зможуть знайти нових союзників і помічників, які візьмуть на себе вирішення найскладніших проблем. Розвиток особистих відносин вимагає уваги. Знайдіть час для того, щоб вислухати улюблену людину, дізнатися, що його турбує. Сьогодні ви схильні до жорстоких жартів і образливих висловів. Прагніть не допускати нічого подібного, інакше відносинам, якими ви дорожите, буде завданий серйозного удару.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Діви стають суворими і позбавленими поблажливості критиками. Підлеглим представників цього знаку можна тільки поспівчувати: покарання за будь-який промах не примусить себе чекати. Нелегко доведеться і близьким Подівши – розраховувати на вашу доброту не доводиться і їм. Лише улюбленій людині ви готові пробачити деякі слабкості, але лише в тому випадку, якщо він пообіцяє негайно виправитися. Дуже вдалий день з фінансової точки зору. Можливі грошові надходження, покупки будуть вигідними. Крім того, день підходить для подорожей і відвідин розважальних закладів. У організації розваг вам не буде рівних.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Представників цього знаку чекає непоганий день. Уміння ладнати з людьми, властиве представникам даного знаку, сьогодні виявляється повною мірою, допомагаючи їм зав'язувати корисні знайомства, обзаводитися новими помічниками і союзниками. Можливо і поява впливових покровителів; не виключено, що ними виявляться люди, з якими ви вже мали справу у минулому. Сприятливий день з погляду сімейних відносин. Сварки залишаються у минулому, можна насолоджуватися спілкуванням з родичами, не побоюючись критики і докорів. Непоганим буде день і для закоханих Вагів, якщо вони не будуть дуже підозрілі по відношенню до своєї «половинки».

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіонам варто ненадовго піти в тінь – день зараз не самий відповідний для того, щоб привертати до себе увагу. А ось спостережливість і уміння аналізувати поведінку тих, що оточують будуть вельми до речі. Тримаєте ситуацію під контролем, щоб в потрібний момент втрутитися і направити події в сприятливе для вас русло – ось що радять сьогодні зірки. Ви ризикуєте зіпсувати відносини з родичами, пред'являючи дуже високі вимоги до них і чекаючи негайного виконання своїх бажань. Покажіть, що ви готові до діалогу і, можливо, підете на невеликі поступки – так вам буде набагато легше порозумітися.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Знижується життєвий тонус Стрільців, але представники даного знаку не сумують. Зірки не в змозі перешкодити їм добитися бажаного – принаймні, в роботі. А ось в особистому житті проблеми не виключені, і породжені вони будуть в основному вашим бажанням йти вперед, не озираючись на близьких і ігноруючи їх бажання. Закохані можуть посваритися, і навряд чи Стрільці захочуть зробити перший крок до примирення. У фінансових справах вам теж не дуже везе: багато витрат будуть марними. Небажано цього дня укладати угоди з іноземцями або відправлятися в поїздки. Для відвідин розважальних закладів день цілком підходить, проте і про спокійний відпочинок забувати не варто.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козерогів чекає вдалий з погляду особистих відносин день. Він відмінно підходить як для нових знайомств, так і для того, щоб укріпити вже існуючі зв'язки. Ваша інтуїція гостра, завдяки ній ви зрозумієте, що на розумі у симпатичної вам персони і зможете виробити вірну тактику дій. Гірше складаються відносини із старшими родичами – для них ви стаєте об'єктом критики. У професійній сфері ситуація стабільна, в цілому все розвивається відповідно до ваших очікувань. Завдяки допомозі союзників вдасться отримати невеликі перемоги, але найзначніші успіхи у вас ще попереду. Будьте економніше: не виключені затримки грошових надходжень.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
У подоланні професійних проблем Водоліям допоможуть нові союзники і партнери. Цей день як не можна краще підходить для зустрічей з потенційними працедавцями, співбесід. Ви справляєте сприятливе враження на нових знайомих, проте відчуваєте деяку невпевненість в собі – це відмітять як близькі люди, так і таємні недоброзичливці. Можливий розлад в романтичних відносинах, конфлікт з улюбленою людиною. Утримаєтеся від обговорення фінансових питань і планів на віддалене майбутнє – саме ці теми сьогодні є найбільш небезпечними.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Дуже хороший день для самостійної роботи. Сьогодні ви швидко ухвалюєте вірні рішення, розумно використовуєте свої зв'язки і йдете на ризик тільки тоді, коли це дійсно необхідно. Але терпіння все ж таки не перешкодить; особливо воно важливе для тих, хто чекає нагороди за вже виконану роботу. Зірки радять утриматися від крупних покупок. У любові вам везе. День відмінно підходить для романтичних подорожей, вилазок на природу разом з своєю «половинкою», світських розваг. Відношення з членами сім'ї гармонійні, конфлікти маловірогідні. Проте настрій буде нестабільним і деколи ви відчуватимете себе абсолютно позбавленими підтримка; не здійснюйте необачних вчинків під впливом негативних емоцій!