Гороскоп на 4 грудня. Підведіть підсумки минулого тижня

П'ятниця, 4 грудня 2009, 08:58
Місяць в Раку. Сприятливий день для завершення справ і підбиття підсумків. Наступив той самий момент, коли можна спокійно оцінити виконану роботу, намітити нові цілі, обговорити з партнерами загальні завдання.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни схильні діяти послідовно і обдумано, чим і пояснюються сьогодні їх найбільш значні професійні успіхи. Можливі нестандартні ситуації, в яких ви знайдете єдино вірне рішення, візьмете на себе відповідальність за те, що відбувається. Ніщо не перешкоджає руху вперед, лише ваша власна лінь може перешкодити досягти дійсно значних результатів. У романтичних відносинах можливі ускладнення, викликані вашим небажанням спокійно і уважно вислухати улюблену людину. Спотворюючи сенс того, що вам говорять, ви створюєте сприятливий грунт для конфліктів.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Тільці діяльні і енергійні, тому сьогодні їм вдасться досягти непоганих результатів в роботі. Немає перешкод, які ви не змогли б подолати за допомогою союзників, – а їх недолік вам безумовно не загрожує. Лише стан фінансових справ може засмутити, але і тут ситуація не стане катастрофічною, якщо ви будете розсудливі. Особливу увагу потрібно звернути на відносини з близькими. Здається, що все складається досить рівно, проте ви відчуваєте деяку напруженість. Зараз дуже важливо не сосредотачиваться на власних радощах і перемогах, а прислухатися до тих, що оточують – їм може бути необхідною ваша допомога і підтримка.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюкам варто провести цей день спокійно, уникаючи сильних потрясінь і перевантажень. Річ у тому, що зниження життєвого тонусу може стати причиною нездужання, так що потрібно поберегти себе. Всі близнюки сьогодні схильні до необдуманих вчинків, але особливо це стосується пані, що відправляються по магазинах: марних витрат уникнути не вдасться! День підходить для спілкування як з новими знайомими, так і з близькими людьми. Сьогодні вам вдається і власні інтереси відстоювати, і бажання інших не залишати без уваги. Домовитися про взаємні поступки зможуть навіть непримиренні сперечальники.

Рак (22 червня – 23 липня)
Ракам, що збираються провести цей день в поїздках, потрібно серйозно віднестися до всіх етапів підготовки і планування, інакше суєти і поспіх буде багато, а товчу від них – мало. У решті ситуацій же, навпаки, краще пристосовуватися до ситуації і проявляти гнучкість: так ви і встигнете більше, і конфліктів з своїм оточенням уникнете. Підходить день для спокійного відпочинку в приємному суспільстві. Це зовсім не означає, що вільний час ви повинні провести удома. Просто необхідно уникати місць і ситуацій, що викликають у вас відчуття тривоги і душевного дискомфорту. Тривала нервова напруга може спровокувати нездужання.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Дуже складний день для роботи: уваги Левів вимагають різні завдання, доводиться постійно перемикатися з однієї справи на інше. Не кожен здатний плідно працювати в таких умовах, особливо за відсутності помічників. Проте пристосуватися до ситуації все ж таки можна, якщо правильно розставити пріоритети і не бути дуже вимогливим до себе і іншим. Стан фінансових справ засмутить, проте до середини дня ви зрозумієте, що слід зробити, щоб збільшити свої доходи. На жаль, вірогідність проблем в особистому житті дуже велика. Важко порозумітися з улюбленою людиною навіть Левам, щиро прагнучим до цього. Відкладіть обговорення важливих справ і обмежтеся приємними бесідами на незначні теми.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дівам варто серйозно обдумувати будь-які витрати і не поспішати робити інвестиції, які на перший погляд здаються надзвичайно вигідними. Цей день, найімовірніше, ознаменується погіршенням фінансового положення. У іншому ж очевидне переважання позитивних тенденцій. Легко порозумітися з керівництвом, діловими партнерами і колегами, вирішити організаційні питання. Серйозних розбіжностей з близькими у вас не виникне. Навіть якщо прийти до єдиної думки з деяких питань не вдасться, компроміс буде знайдений. Хороший день для турботи про улюблену людину, яка сьогодні особливо потребує вашої підтримки.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Сприятливий день як для роботи, так і для відпочинку. Не вимагайте від себе неможливого і ставте досяжні цілі – це буде досить для того, щоб спокійно рухатися вперед, уникаючи напружених ситуацій і конфліктів з тими, що оточують. Хороший день для навчання і будь-якої творчої діяльності, а також обміну інформацією і аналізу чужих помилок. У особистому житті не виникне серйозних проблем, якщо ви не станете тиснути на близьких людей, квапити їх з ухваленням якихось рішень. Варто дозволити подіям розвиватися своєю чергою і постежити за тим, як поведуться що оточують – можна дізнатися щось нове про тих, з ким ви давно знайомі.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День пов'язаний як з великими можливостями, так і з серйозними неприємностями; перші пов'язані в основному з роботою, другі – концентруються в особистому житті. Перед Скорпіонами коштують непрості, але цілком здійснимі завдання. Прикладете зусилля для того, щоб порозумітися з близькими людьми: прийшов час непростих розмов і обговорення проблем, що накопичилися, відкладати рішення яких в довгий ящик вже не можна. Корисними стають ради друзів, їх підтримка допоможе вам справитися з багатьма негативними емоціями. Життєвий тонус високий, у вас буде достатньо енергії для того, щоб не тільки з своїми справами справитися, але і що оточує допомогти.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Ніщо не зіб'є Стрільців з вибраного шляху, не перешкодить їм досягти мети. Представники цього знаку готові до протистояння з недоброзичливцями, і відстоюватимуть свої інтереси, навіть якщо їх опонентами виявляться дуже впливові люди. Така активна життєва позиція дозволить добитися вражаючих результатів; не забудьте поблагодаріть тих, хто надавав вам допомогу. Досить важко буде порозумітися з улюбленою людиною, оскільки він не в силах зрозуміти, наскільки суперечливі відчуття, які ви сьогодні випробовуєте. Прагніть згладжувати гострі кути, не проявляти зайвої безкомпромісності.  Чим більш терплячі ви будете з близькими, тим приємніше пройде цей день.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козерогам важливо не відкладати вирішення актуальних проблем і «рватися в бій», навіть якщо обставини для цього складатимуться не найсприятливіші. Пам'ятаєте, що успіхи, досягнуті сьогодні, будуть прямо пропорційні докладеним зусиллям. Неоднозначна фінансова картина: можна зробити вигідні інвестиції і вдалі покупки, проте ради них доведеться скоротити якісь заплановані витрати. Вельми напряженни відносини з близькими людьми, дуже
багато виникає ситуацій, що створюють сприятливий грунт для розбіжностей. Дозвольте улюбленій людині проявити ініціативу, поклопотатися про вас; зовсім не обов'язково брати на себе відповідальність за все, що відбувається між вами.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водолії перебувають в розгубленості – зробити потрібно багато, а час «підтискає». Виручити в такій ситуації може розумне планування і розподіл обов'язків. Пригадаєте, що природа наділила вас непоганими організаторськими здібностями, і пускайте їх в справу! Вдалий день з фінансової точки зору, можливі грошові надходження. Успішними будуть ділові поїздки і відрядження. У закоханих можливі сварки, але і примирення не примусять себе чекати. Прагніть не упиратися в своїх помилках, не сперечайтеся просто ради суперечки і, головне, щедро ділитеся позитивом і гарним настроєм – саме ви можете зробити цей день сприятливим і для себе, і для своїх близьких.

Риби (20 лютого – 20 березня)
День складатиметься в цілому непогано, але і труднощі не виключені. Зв'язані вони будуть, в основному, з особистим життям: Рибам важко знайти вірний тон в розмові з близькою людиною, утриматися від критики і уїдливих зауважень. Приводом для сварки може стати ваш намір відправитися в подорож або просто провести вільний час зовні удома. У діловій сфері ситуація сприятливіша і стабільніша: ви успішно справляєтеся з рішенням актуальних задач, ставите перед собою досяжні цілі, будуєте розумні плани на майбутнє. Можливий деякий дефіцит творчих ідей, але до серйозних проблем він не приведе.