Гороскоп на 7 грудня. Зосередьтеся на особистих відносинах

Понеділок, 7 грудня 2009, 09:10
Місяць у Леві. Сьогодні душевний стан може відбиватися на здоров'ї. Загострюється взаємозв'язок духовного і матеріального. Підвищується відчуття обов’язку і відповідальності за доручену роботу.
гороскоп

Овен (21 березня — 20 квітня)
Проблеми зосереджені у сфері особистих відносин, і саме ця область вимагає вашої особливої уваги. Не розраховуйте на те, що проблеми улагодяться самі собою, розбіжності будуть забуті, а компроміс – легко досягнутий. День не найпростіший, ви схильні до дратівливості, швидко втомлюєтеся від спілкування навіть з найближчими людьми, але усвідомлюєте те, що оточуючі потребують вашої уваги. Небажані будь-які перевантаження, а також заняття, пов'язані з ризиком або які припускають небезпеку для життя і здоров'я. Відмовіться від будь-яких незапланованих покупок, а також контаков з людьми, які легко розлучаються з своїми і чужими грошима.

Телець (21 квітня — 21 травня)
Є і привід, і сили, і можливість насолодитися життям; день дуже і дуже хороший, зірки протегують вам у всьому і обіцяють успіх в будь-яких починах. Можна проводити переговори, приступати до роботи на новому місці, братися за реалізацію складних проектів – вам обов'язково вдасться те, не під силу іншим. Вірогідне отримання дорогих подарунків і крупних грошових сум. Спілкування з близькими подарує багато приємних хвилин, романтичне побачення буде дуже приємним. У ваших силах порадувати улюблену людину, піднести йому сюрприз. Скаржитися на недолік уваги до власної персони не доведеться.

Близнюки (22 травня — 21 червня)
Тенденції дня суперечливі, і в багатьох сферах життя складеться непроста ситуація. Проте, у вас є можливість вплинути на розвиток подій і уникнути неприємностей.
Будьте винахідливі, не шукайте простих рішень; порадам навіть від добре знайомих вам людей, на жаль, не завжди можна довіряти. Можливі конфлікти з родичами, спори із-за дрібниць. Ви легко забуваєте про образи, але ті, що оточують не завжди поступають також. У романтичних відносинах важливі стабільність і передбаченість, слід уникати необдуманих вчинків. Рішення, прийняте під впливом емоцій, буде помилковим.

Рак (22 червня — 23 липня)
У відносинах з улюбленою людиною можливі серйозні проблеми, вам буде важко зрозуміти один одного. Велика вірогідність ситуацій, в яких доведеться жертвувати особистими інтересами ради суспільних, що навряд чи правильно тлумачитиме партнером. Родичі проявлять розуміння і участь, проте деколи їх бажання вплинути на ваше життя буде дуже сильним. З професійної точки зору ситуація дуже хороша. У вас є можливість проявити свої кращі якості, продемонструвати керівництву і колегам ділову хватку, уміння знаходити оригінальні виходи зі складної ситуації. Вірогідні значні грошові надходження.

Лев (24 липня — 23 серпня)
Не варто в поспіху ухвалювати рішення, що стосуються роботи: зараз ви схильні бачити ситуацію в похмурому світлі і здійснювати необдумані вчинки. Постарайтеся обдумати що все відбувається, виробити стратегію подальших дій; грамотно складений план — застава того, що зміни в житті будуть саме такими, про які ви мрієте. Грошові надходження маловірогідні, фінансова ситуація може вселяти деякий неспокій, що примусить відмовитися від ряду витрат. Не виключена сварка з улюбленою людиною. Постарайтеся уникати обговорення гострих питань, хворобливих тим, — ви ображаєтеся на будь-яку дрібницю, але не замислюєтеся про те, що і самі деколи боляче раните близьких.
 

Діва (24 серпня — 23 вересня)
Хороший день для вирішення важливих питань, підбиття підсумків і постановці нових завдань. Сьогодні ви не тільки правильно розраховуєте свої сили, але і інтуїтивно вибираєте саме тих людей, співпраця з якими може принести найбільші блага. Фінансова ситуація декілька нестабільна, гроші, на які ви розраховуєте, будуть отримані декілька пізніше очікуваного терміну. Деякі проблеми можуть виникнути у тих, хто багато часу проводить на людях, зайве захоплюється світськими заходами і розвагами. Романтично настроєні Деви відчуватимуть себе по-справжньому щасливими: цей день забарвлений в тони, які особливо приємні їх оку. Представники знаку, зайняті пошуком своєї половинки, можуть зав'язати цікаві знайомства.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)
День принесе неприємності професійного характеру. Можуть нагадати про себе проблеми минулого, а нові завдання, негайного рішення яких зажадає керівництво, виявляться вельми непростими. Ви марно пропускаєте мимо вух добрі ради знаючих людей, покладаючись на власну інтуїцію: сьогодні ніяку інформацію не можна недооцінювати. Значних витрат не очікується, а ось крупні грошові надходження цілком можливі.Розлад у відносинах з улюбленою людиною принесе багато неприємних емоцій і стане причиною неспокою. Зміна обстановки допоможе розвіятися, подорож, здійснена разом з близькими людьми, підніме настрій; але ви не відчуєте себе спокійно, поки не буде по-справжньому усунена причина душевного дискомфорту.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)
Позитивні тенденції вельми сильні, і цим варто скористатися тим, хто зайнятий рішенням непростих задач. Приложіть максимум зусиль для досягнення поставленої мети — сьогодні у вас є шанс добитися грандіозних успіхів. У вирішенні найбільш складних проблем вам допоможуть колеги і партнери, проте будьте готові узяти на себе контроль над роботою союзників, самостійно розібратися з адміністративними проблемами. Фінансова картина сприятлива, незаплановані витрати маловірогідні. Прекрасний день для спілкування з членами сім'ї, а також сумісних поїздок, активного відпочинку в крузі близьких. Життєвий потенціал знаходиться на високому рівні, але перепади настрою і легкі нездужання не виключені.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)
Відносини з улюбленою людиною і ситуація в особистому житті в цілому стануть причиною серйозних хвилювань. Ви схильні надавати дуже велике значення своїм минулим помилкам і промахам, винити себе у всіх бідах; це деструктивна тенденція, яка не приведе ні до чого хорошого. Зосередьтеся на вирішенні існуючих проблем і постарайтеся не вигадувати нових — вони не потрібні ні вам, ні вашим близьким.Друзі не тільки допоможуть радою, але і знайдуть спосіб підняти вам настрій. Від них же виходитимуть і цікаві ділові пропозиції, що відкривають принадні професійні і фінансові перспективи.

Козерог (22 грудня — 20 січня)
Можливі професійні труднощі. Небажано займатися вирішенням важливих проблем поодинці — розумніше звернутися по допомогу до колег або ділових партнерів. Підтримка впливових персон допоможе в реалізації сміливих планів, проте результату втілення ваших ідей в життя доведеться почекати. Настроюйтеся на спілкування: вас чекає немало зустрічей у формальній і неформальній обстановці, невимушених бесід і нових знайомств. Легко зароджуються романтичні захоплення, можна закохатися з першого погляду і абсолютно втратити голову. У сімейних Козерогів з'явиться привід для радості, свята в колі близьких.

Водолій (21 січня — 19 лютого)
Вдалий день для роботи і відпочинку: сильні позитивні тенденції, життєвий потенціал високий. Слід також відмітити, що Водолії сьогодні енергійні і активні, будь-яка справа в їх руках йде на лад, будь-який задум – вдається. Особливо сприятлива ситуація у сфері професійної; ви легко отримаєте перемогу над конкурентами, знайдете нових партнерів і впливових союзників.У особистому житті все теж складається непогано, хоча деякі бажання поки залишаються нездійсненими. Цей день підходить і для нових знайомств, особливо  з людьми свого віку і соціального положення.

Риби (20 лютого — 20 березня)
Настрій Риб нестабільний, можливі напади смутку і туги, деколи складно буде контролювати свої слова і вчинки. Найважче доведеться вашим близьким; їх спроби налаштувати вас на позитивніший лад, на жаль, не увінчаються успіхом. Зате цілком плідними будуть ділові контакти з новими партнерами, добрий результат дадуть переговори, з'являться нові пропозиції. Ситуація в особистому житті поліпшується поступово, наберіться терпіння і постарайтеся не пред'являти дуже високих вимог до близьких. Добре позначиться на настрої і самопочутті активний відпочинок, не слід нехтувати заняттями спортом.