Гороскоп на 8 грудня по знаках Зодіаку. Львів чекають зміни в особистому житті, а Козерогів – фінансовий успіх

Вівторок, 8 грудня 2009, 08:48
Місяць у Леві. Емоційний фон цього дня несприятливий, тому можуть виникнути проблеми в сім'ї, трудності у відносинах людей, що люблять один одного. Перш, ніж приступати до обговорення будь-яких питань, постарайтеся розібратися у власних відчуттях, інакше плутанина і взаємне нерозуміння тільки посиляться.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овни повинні бути обережні – в їх оточенні з'являються люди, готові на вельми непривабливі вчинки ради досягнення власної мети. Ви ризикуєте стати жертвою шахраїв і позбутися того, що високо цінуєте, якщо будете дуже довірливі. Допомагаючи колегам і партнерам у вирішенні проблем, що накопичилися, не забувайте і про власні інтереси: зараз немає ніякої необхідності жертвувати собою ради чужого блага. Вирішити проблеми в сімейних відносинах допоможе розважальна поїздка, невелика подорож в компанії родичів. Для закоханих це не найлегший і приємніший день, проте шанс уникнути конфліктів вельми великий у тих, хто здатний в будь-якій ситуації зберігати холоднокровність.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Прекрасний день як для роботи, так і для відпочинку. Ваші ідеї ті, що оточують зустрічають із захопленням, пропозиції не залишаються без уваги. Спроби недоброзичливців нашкодити вам, завдавши удару по вашій репутації, приречені на невдачу. На цей день можна планувати будь-які важливі справи, переговори, обговорення і рішення серйозних питань. Зірки обіцяють успіх в поїздках, сприятливий збіг обставин, який дозволить зав'язати приємні і корисні знайомства. Світські розваги піднімуть вам настрій, а активний відпочинок піде на користь здоров'ю. Фінансова ситуація трохи покращає завдяки отриманню грошей з несподіваного джерела.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День пройде спокійно, значних подій не очікується. Проте уникнути переживань і тривог близнюкам все ж таки не вдасться – представники цього знаку чутливі, і сьогодні їм належить випробувати немало суперечливих емоцій. Можливі спори з колегами і навіть начальством. Доводячи свою правоту, прагніть зберігати хоч би зовнішній спокій, інакше в майбутньому зіткнетеся з серйозними проблемами. У особистому житті наступає період зміцнення існуючих відносин, нові знайомства можливі, але справжній інтерес вони у вас навряд чи викличуть. Самотні Близнята переслідують думки про минулому, довершених помилках і упущених можливостях. Утримаєтеся від зустрічей з колишніми коханими, знайдіть спосіб приємно провести час і порадувати себе.
 

Рак (22 червня – 23 липня)
Не виключені проблеми в спілкуванні з діловими партнерами, важко буде порозумітися з керівництвом і впливовими людьми. Для бізнесменів може виявитися неприємним сюрпризом підвищена увага до їх роботи представників державних органів. Оформлення документів затягується, візити в офіційні інстанції краще відкласти. Ви схильні до дратівливості і деколи втрачаєте душевну рівновагу із-за сущих дурниць. Отримати приємні емоції дозволить спілкування з членами сім'ї і друзями, та і улюблена людина напевно порадує. Прагніть вибирати неутомливі розваги: серйозні навантаження можуть завдати збитку здоров'ю.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Вдалий день для тих, хто давно мріє про значні зміни в особистому і професійному житті. Сьогодні ви зможете наблизитися до мети або, принаймні, зробити значний крок вперед у вибраному напрямі. Вірогідна поява нових справ, обов'язків і інтересів. Ситуація вимагає від вас відповідальних рішень, прояву сили волі. Відносини з родичами не такі прості і гармонійні, як хотілося б. Сьогодні ви схильні надавати дуже велике значення словам тих, що оточують, при цьому залишаючи без уваги вчинки. Близькі постараються уберегти вас від помилок, але навряд чи їх ради будуть вам цікаві.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Постарайтеся провести день спокійно, уникайте зайвих потрясінь і не намагайтеся вирішити надскладні задачі. Уміння задовольнятися малим і розсудливо оцінювати свої можливості прігодітся тим, хто планує присвятити день подоланню професійних труднощів. Фінансова картина стабільна, можна робити крупні покупки і інвестиції – ви не витратите гроша дарма. Прагніть уникати як фізичних, так і емоційних навантажень – вони можуть стати причиною нездужання. Проблеми в сім'ї не такі серйозні, як здається на перший погляд, і саме ви, завдяки своїй гострій інтуїції і неабиякій проникливості, зможете знайти шлях до їх рішення.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
День складається непогано, але реалізацію найбільш сміливих і честолюбних планів краще відкласти. Задовольняйтеся тими успіхами, яких можна досягти без зусиль, і не поспішаєте вступити в нерівний бій з могутніми конкурентами і несприятливими обставинами. Можливі корисні знайомства, день підходить для проведення переговорів з діловими партнерами і пошуку могутніх союзників. У сфері романтичних відносин ситуація складається непроста. Вам потрібно керуватися не стільки логікою і здоровим глуздом, скільки власною інтуїцією, якщо ви хочете зрозуміти справжню причину виниклих труднощів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Суперечливий день. Поділа, здається, йдуть непогано, але саме в той момент, коли ви готові зітхнути з полегшенням і порадіти вдалому рішенню складної задачі, виявляється, що все не так просто. Ну що ж, доведеться проявити винахідливість і завзятість, щоб добитися свого. До речі, не нехтуйте допомогою, яку пропонуватимуть: з людьми, готовими сьогодні надати вам послугу, буде дуже приємно співробітничати надалі. Труднощі фінансового характеру переборні, хоча необхідність економити і відмовлятися від виконання своїх бажань вас навряд чи порадує. Ви образливі, гостро реагуєте на критику і будь-які зауваження в свою адресу, що не кращим чином позначиться на відносинах з улюбленою людиною.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
В цілому день сприятливий, саме він покладе початок змінам, які дозволять вам піднятися на новий рівень. Позитивний настрій і невичерпний оптимізм стануть кращими помічниками в подоланні труднощів і дозволять привернути увагу представників протилежної підлоги. Не відмовляйтеся від участі в суспільних заходах або відвідин розважальних закладів – зірки обіцяють, що ви не згаєте час дарма. Здатність кожну хвилину використовувати з користю для себе і що оточують дозволить переробити масу справ, у тому числі і дуже важливим, не відчувши при цьому особливого стомлення. Вдала реалізація давніх ідей поліпшить ваше фінансове положення.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козерогів чекає успіх в будь-яких справах, що стосуються фінансів. Це день вигідних операцій, вдалих покупок і вигідних капіталовкладень. Будьте уважні: ваші недоброзичливці повні енергії і сьогодні спробують утілити в життя підступні задуми. Довіряйте тільки найближчим людям, прагніть зберегти бездоганну репутацію і відмовіться від участі в сумнівних затіях. Розбіжності з членами сім'ї будуть вельми серйозними, причому привід для сварки може бути як важливим, так і абсолютно нікчемним. Ваше завдання – у міру сил прислухатися до критики і не обрушувати на голови докорів, що оточують град, хоч і обгрунтованих. Постарайтеся провести більше часу з улюбленою людиною: довірча бесіда укріпить ваші відносини.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Несприятлива фінансова картина, можливі значні витрати. Проте у багатьох представників знаку буде шанс непогано запрацювати, створити фундамент для майбутніх успіхів. До принадних пропозицій, витікаючих від малознайомих людей або нових партнерів, віднесіться уважно, не нехтуйте радами союзників, яким можете довіряти. Атмосферу в сім'ї не назвеш сприятливою: родичі вимогливі і навіть прискіпливі. Деяким Водоліям доведеться змінити плани, що стосуються відпочинку і дозвілля, щоб зайнятися домашніми справами. З погляду романтичних відносин день хороший, вірогідні цікаві зустрічі.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Достатньо складний день, але що відкриває широкі можливості, особливо перед тими, хто готовий порушити традиції і зробити сміливий вчинок. Сьогодні у Риб є шанс покласти почало грандіозним змінам на кращий, відмовитися від всього, що заважало реалізації планів і досягненню мети. Проте не слід думати, що перемоги даватимуться легко і без зусиль; будьте наполегливі в своїх прагненнях, і зірки встануть на вашу сторону. Друзі і улюблена людина готові підтримати вас в скрутну хвилину і розділити з вами радість. День підходить для поїздок і активного відпочинку, а також відвідин культурних заходів. Фізичні навантаження краще скоротити, перевтома чревата нездужанням.