Гороскоп на 9 грудня по знаках Зодіаку. Овнам потрібно подумати над своєю поведінкою, а у Стрільців є шанс досягти успіху в рішенні складних задач

Середа, 9 грудня 2009, 08:33
Місяць в Діві. День, цілком сприятливий з професійної точки зору, але досить складний з особистою. Недомовки і секрети, завжди небажані між дійсно близькими людьми, сьогодні можуть бути по-справжньому небезпечними.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
День обіцяє успіх Овнам, для яких «організованість» і «самодисципліна» – не порожні слова. Якщо ж ви вважаєте за краще відкладати поділа в довгий ящик і витрачати час на нехитрі розваги і довгі розмови, будьте готові до критики з боку начальства і близьких людей. Овнам, звиклим у всьому покладатися на успіх, день принесе неприємні сюрпризи. У особистих відносинах не виникне проблем, якщо ви пам'ятатимете про узяті на себе зобов'язання. Легковажність і егоїзм будуть розцінена вашою «половинкою» не як милі дивацтва, а як ознака неповаги і байдужості. Подумайте над своєю поведінкою, якщо не хочете серйозно образити близької людини!

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Тільців чекає досить сприятливий день, лише у фінансовій сфері можуть виникнути серйозні проблеми. Постарайтеся уникати незапланованих витрат, не давайте грошей у борг – навряд чи ви отримаєте їх назад в термін. З професійної точки зору день вдалий, він дає можливість зосередитися на важливих справах, не відволікаючись на дрібниці. Можливе отримання цікавих пропозицій від давніх партнерів. У особистих відносинах сьогодні навряд чи відбудуться значущі зміни. Ви схильні дозволяти подіям йти своєю чергою і не робити активних дій; приблизно так само поступають і близькі вам люди.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюкам потрібно зберігати спокій. Цей день буде щедрим на події і зміни, причому як в професійному, так і в особистому житті. Дозвольте діловим партнерам проявити ініціативу і спокійно обдумайте їх пропозиції, не поспішаючи з відповіддю – не виключено, що таким нехитрим способом вам вдасться добитися значно кращих умов співпраці. А ось в особистому житті робити перші кроки і брати на себе відповідальність доведеться саме вам. Втім, воно і до кращого – ви не можете поскаржитися на недолік рішучості, від якого деколи страждають близькі вам люди. Зірки протегують тим, хто йде до мети, знехтувавши небезпеки і перешкоди.

Рак (22 червня – 23 липня)
Знижується життєвий потенціал Раків, і представники цього знаку стають більш уразливими для різноманітних інфекцій і простудних захворювань. Поклопочіться про себе, якщо не хочете захворіти.  У іншому ж день сприятливий. Успіхи в роботі будуть значними і не залишаться непоміченими. Можливе отримання пропозицій про зміну роботи або області діяльності. У особистій сфері події також розвиваються в приємному для вас руслі. Можливі нові знайомства, не виключено і початок романтичних відносин з людиною, яка давно викликає у вас симпатію. Відносини з родичами також не залишають бажати кращого

Лев (24 липня – 23 серпня)
Левам варто бути готовими до професійних проблем. Цей день пов'язаний з жорсткою конкуренцією, справжнім протистоянням з впливовими недоброзичливцями. Навіть у несприятливих обставинах відстоюйте свою точку зору, захищайте власні інтереси і йдіть на поступки тільки тоді, коли це буде дійсно необхідно. Можливі значні витрати. У особистій сфері ситуація складається куди приємніша. Ви легко завойовуєте розташування нових знайомих, чудово ладнаєте з друзями і родичами, легко знаходите спільну мову з улюбленою людиною. Можна чудово провести час в розважальних закладах.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Діви відрізняються особливою цілеспрямованістю, яка допомагає їм добитися успіхів, навіть якщо на шляху виникають труднощі. Сьогодні представники цього знаку можуть братися за рішення складних задач, починати роботу над масштабними проектами – зірки протегують тим, хто не боїться труднощів і уміє мріяти. Хороший день для спілкування з керівництвом і сильними світу цього. Відносини в сім'ї відрізняються тим особливим спокоєм, який дарує відчуття повної безпеки і упевненості в завтрашньому дні. Закохані не стануть сваритися із-за дурниць, зате знайдуть можливість порадувати один одного. Життєвий тонус буде високим протягом всього дня.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Представників цього знаку чекає день досить спокійний, але найбільш сприйнятливі і чутливі представники знаку, ймовірно, визнають, що він забарвлений в досить похмурі тони. Проблема в тому, що те, що відбувається не зовсім відповідає вашим бажанням і очікуванням – але це зовсім не означає, що успіх обернувся до вас спиною! Подумайте над тим, як можна використовувати собі на користь обставини, що склалися: саме уміння не тільки пристосовуватися до ситуації, але і знаходити в ній нові можливості сьогодні стає обов'язковою умовою успіху. Якщо ж ви сьогодні не схильні до активної діяльності і боротьби, присвятите день спілкуванню з близькими людьми – воно подарує багато приємних хвилин.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Для Скорпіонів, чиї інтереси зосереджені в професійній сфері, день виглядає досить багатообіцяючим. Він дозволяє не тільки зав'язати корисні знайомства, але і отримати перші «дивіденди» з них – потрібно лише з розумом узятися за справу і не втрачати час дарма. Можливі грошові надходження, зокрема вельми великі. Бізнесмени дістануть можливість розширити свою справу. У особистих відносинах ситуація складається більш напружена. Тут, навпаки, не варто поспішно брати бика на роги, зупиняти коня на скаку і взагалі проявляти надмірну активність. Чим менше тиску ви сьогодні надаєте на своїх близьких, тим більше приємним для всіх буде цей день.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
У Стрільців є всі шанси досягти успіху в рішенні складних професійних задач. Вдалим день обіцяє бути також для студентів і школярів: зірки готові допомогти в навчанні. Поліпшується фінансова ситуація. День підходить для обговорення довгострокових планів. Багато Стрільців саме сьогодні вирішать, чим займатимуться наступного року. Можливі проблеми в особистому житті, сварки з улюбленою людиною. Небажано цього дня зав'язувати знайомства, проявляти ініціативу у відносинах з симпатичною вам персоною. Зате можна проводити час з друзями і родичами, придумуючи самі незвичайні розваги – ваша фантазія не знає меж.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козероги чудово справляються з вирішенням чужих проблем, а ось з власними зможуть розібратися лише в тому випадку, якщо приймуть допомогу близької людини або давнього ділового партнера. Зараз не самий відповідний момент для того, щоб відстоювати свою свободу і незалежність, на які, до речі, ніхто особливо і не робить замах: люди, що щиро печуться про ваше благополуччя, можуть серйозно образитися. Вдалий день з фінансової точки зору. Інвестиції будуть прибутковими, покупки – вигідними. Крім того, цей день відмінно підходить для експериментів з іміджем: результат їх вас напевно не розчарує!

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водоліям варто серйозно задуматися про своє професійне майбутнє. Річ у тому, що сьогодні вам представиться можливість ступити на якийсь новий шлях – непростий, але багатообіцяючий. Зважте все «за і проти» перш, ніж прийняти остаточне рішення. Пропозиції, що поступають, виявляться вельми несподіваними; прийнявши їх, ви відкриєте в собі не менш несподівані таланти. Відмінний день для домашніх справ, спілкування з родичами, сімейних свят. Відносини закоханих можуть бути затьмарені прикрим непорозумінням, яке швидко залишиться у минулому, якщо ви зробите перший крок назустріч своїй «половинці».

Риби (20 лютого – 20 березня)
Рибам варто настроїтися на філософський лад. Чим спокійніше ви відноситеся до дрібних непорозумінь професійного і особистого характеру, тим більше спокійних і приємних буде цей день. Не приймайте близько до серця критику керівництва і домашніх, пропускайте мимо вух двозначні жарти улюбленої людини і іронічні зауваження друзів; любителі ображатися із-за дурниць ризикують упустити масу прекрасних можливостей! День пов'язаний із зниженням життєвого потенціалу, тому слід подумати про відпочинок, оздоровчі і профілактичні процедури. Проте пам'ятаєте, що поліпшити настрій можуть не тільки заняття спортом, танці і рухомі ігри, але і відвідини культурних заходів.