Гороскоп на 10 грудня по знаках Зодіаку. Зірки протегують закоханим

Четвер, 10 грудня 2009, 08:39
Місяць в Діві. Варто покладатися на перевірених партнерів і проявляти обережність у відносинах з новими людьми: дуже велика вірогідність потрапити в пастку або стати маріонеткою в чужих руках. Зате небесні світила обіцяють своє заступництво закоханим і всім, для кого романтична складова життя є важливою.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Овнів чекає дуже неспокійний день: у представників цього знаку і власних справ предостатньо, до того ж доводиться виправляти чужі помилки, а також виконувати необдумані, а деколи і суперечливі розпорядження начальства. Тримаєте емоції під контролем, інакше до кінця дня ваша дратівливість перейде всі розумні кордони. Нелегко порозумітися з членами сім'ї. Незапланований візит далеких родичів створить певні незручності, примусить вас змінити свої плани. Вільний час варто провести в суспільстві улюбленої людини, це допоможе відновити душевну рівновагу.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Тільцям доведеться зайнятися вирішенням особистих проблем. Близькі пред'являють до вас високі і суперечливі вимоги, буде потрібно все ваше терпіння і самовладання, щоб уникнути конфліктів і направити ситуацію в конструктивне русло. Закохані можуть сваритися із-за дурниць, проте забудуть про розбіжності, якщо виникне дійсно серйозна проблема. У професійній сфері ситуація складається досить стабільна. Труднощі не виключені, але ви зустрінете їх у всеозброєнні. Вдалий день для того, щоб надати допомогу колегам і діловим партнерам, продемонструвати керівництву свою лояльність і відданість загальній справі.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюків чекає дуже вдалий день. Єдине, від чого зірки настійно рекомендують утриматися, це експерименти з іміджем – їх результат вас навряд чи порадує. Тим, хто планує присвятити цей день оновленню гардероба, варто подумати двічі, перш ніж набувати незвичайних, екстравагантних речей. Сьогодні вас привертає все видатне, неабияке, кричуще; пізніше ви пошкодуєте, що не віддали перевагу чомусь консервативнішому. У іншому ж ви можете покладатися на свою інтуїцію: вона не підведе ні в справах, ні в особистому житті. У вас з'являється можливість справити сприятливе враження на симпатичну персону; день підходить також для романтичних побачень.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раків чекає спокійний і приємний день. У професійній сфері не виникне нерозв'язних проблем, а з труднощами, які все ж таки з'являться, ви справитеся легко і витончено. Відмінний день для підписання документів, ухвалення остаточних рішень про співпрацю з новими партнерами. У ваших планах з'являється визначеність, і тепер залишається лише зайнятися рішенням різноманітних другорядних задач. У особистому житті все цілком гармонійно, переважають позитивні тенденції. Деяким Ракам може сьогодні не хапати романтичних поривів і бурхливих пристрастей, але і вони визнають, що з погляду взаєморозуміння з близькими день дуже хороший. Вечір, проведений в суспільстві друзів, залишить дуже хороше враження.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Левам варто присвятити цей день рішенню складних задач. Сьогодні представники самого царственого знаку Зодіаку знаходять гідне застосування своїм видатним діловим якостям і організаторським здібностям, не розмінюються на дрібниці, але швидко знаходять відповіді на важкі питання. Можливе поліпшення фінансового положення, не виключено і кар'єрне зростання. Прекрасний день для світських розваг, відвідин розважальних закладів або заходів, де ви зможете бути на вигляді і зав'язати нові знайомства. Тим, кого сьогодні наздожене любов з першого погляду, зірки радять не форсувати події, а набратися терпіння.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Сьогодні Дівам доведеться немало часу присвятити вирішенню особистих проблем. На жаль, саме у сфері романтичних відносин вплив негативних тенденцій дуже сильно, а тому і вірогідність сварок, конфліктів і непорозумінь особливо велика. Самотніх Дев зірки закликають бути розбірливими в знайомствах – сьогодні ваша увага може привернути людина, абсолютно не заслуговуюча довіри. Не дуже хороша фінансова ситуація, примушують себе чекати грошові надходження, на які ви розраховували. Зате можна отримати вельми багатообіцяючі пропозиції від старих партнерів і тих, з ким ви ще не мали справи. Міняти сферу діяльності небажано, а ось виходити на нове місце роботи можна.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Терези можуть насолоджуватися вдалим днем. Зірки обіцяють вам приємні сюрпризи ділового і особистого характеру, а також виконання сокровенних бажань. Не варто боятися появи нових обов'язків на роботі: ви справитеся з ними легко, а винагорода за праці буде вельми щедрою. Вірогідні багатообіцяючі зустрічі на семінарах, конференціях, презентаціях і інших заходах подібного роду. Дуже хороший день для виходу в світ: сьогодні ви привернете до себе масу уваги, обзаведетеся новими поклонниками і справите незабутнє враження на тих, хто вам цікавий. Закохані, втім, напевно вважатимуть за краще залишитися наодинці – для романтичного побачення день теж підходить!

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Скорпіонам потрібно бути економніше: стан фінансових справ представників цього знаку вселяє побоювання. При цьому пам'ятаєте про те, що економія повинна бути розумною, інакше події розвиватимуться в повній відповідності з прислів'ям про скупого, що платить двічі. У іншому день обіцяє бути спокійним і приємним – і в діловій, і в особистій сфері переважають позитивні тенденції, вам посміхається успіх. Для багатьох Скорпіонів цей день буде пов'язаний із знайомствами, що починаються як ділові, але що поступово переростають в особисті. Ви можете дозволити собі форсувати події – підказки інтуїції абсолютно вірні.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільцям не варто захоплюватися сумнівними проектами і різного роду авантюрами: у таких справах вам сьогодні не дуже везе, і, швидше за все, ви просто втратите гроші. Небажано також відправлятися в подорожі і братися до важкої фізичної роботи; краще зосередитися на інтелектуальній праці, яка дасть куди значніші плоди. Можлива критика з боку керівництва, але в цілому всі ділові бесіди сьогодні протікатимуть в конструктивному руслі. Дуже вдалий день з погляду особистого життя. Ви чудово ладнаєте з улюбленою людиною, отримуєте масу задоволення від спілкування з друзями і родичами. Не упустите можливість влаштувати невелике свято для членів сім'ї.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Для Козерогів цей день буде досить важким, оскільки і в професійній, і в особистій сфері накопичилися проблеми, що вимагають негайного рішення. Переглянете свої пріоритети: не виключено, що поділа і завдання, які ви вважали надзвичайно важливими, вже не є такими. Зірки підтримають тих, хто здатний визнати свої помилки, прислухатися до конструктивної критики і внести до своєї поведінки зміни, яких вимагає ситуація. Не варто проводити вільний час в розважальних закладах, відвідувати багатолюдні збори. Найзатишніше ви відчуватимете себе наодинці або в оточенні близьких людей, що розділяють ваші погляди на життя.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Водолії можуть насолоджуватися заступництвом і підтримкою зірок. Представники цього знаку легко справляються з багатьма складними завданнями, а до того ж ухитряються виявлятися в потрібний час в потрібному місці. У вас є шанс заручитися підтримкою впливових людей, змінити роботу більш високооплачувану або престижну або навіть встати на чолі якогось важливого проекту. Нітрохи не гірше складається ситуація і в особистому житті. Цей день підходить і для нових знайомств, і для налагодження вже існуючих відносин, і для відновлення важливих для вас зв'язків. Поводьтеся природно, і ніхто не залишиться байдужим до вашої чарівливості.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Рибам варто пам'ятати, що цей день більше підходить для спокійного відпочинку, чим для важкої роботи. Якщо ваші професійні справи не можуть чекати, постарайтеся, принаймні, не нехтувати допомогою союзників і однодумців: намагаючись зробити все самостійно, ви просто розтратите сили. Крім того, украй небажано цього дня вступати у відкриту боротьбу з недоброзичливцями. Можливі розбіжності із старшими родичами, проте йдеться не про серйозний конфлікт, а про просте непорозуміння. Наберіться терпіння і приготуйтеся до виконання миротворчої місії – з нею ніхто не справиться краще за вас.