Гороскоп на 11 грудня по знаках Зодіаку. Овнам знадобиться компанія, а Ракам – спокійний відпочинок

П'ятниця, 11 грудня 2009, 08:24
Місяць у Терезах. Цей день буде вдалим для тих, хто вже завершив найбільш складні, важливі і довгі справи і може дозволити собі підвести підсумки і приділити увагу рутині. Небажано підписувати фінансові документи, укладати крупні угоди.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Досить складним буде день Овнів. Небажано займатися важкими справами поодинці, краще звернутися по допомогу до колег і друзів. Непогано пройдуть серйозні переговори, проте остаточне рішення буде ухвалено декілька пізніше. Можлива поява нових ідей, реалізація яких зажадає від вас не тільки зусиль, але і фінансових вкладень. Перш, ніж розлучатися з грошима, порадьтеся із знаючими людьми – не виключено, що ви приймаєте бажане за дійсне. У сім'ї атмосфера майже грозяна: про взаєморозуміння можна тільки мріяти, розбіжності ж стають все більш серйозними. На підтримку улюбленої людини розраховувати не доводиться, доведеться шукати вихід самостійно.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Професійні проблеми не примусять Тільців хвилюватися: замість того, щоб переживати і турбуватися, представники цього знаку зосередяться на подоланні виниклих труднощів. Така позиція не може не викликати схвалення керівництва і ділових партнерів, відносини з якими сьогодні значно покращають. Можливі незаплановані витрати, у тому числі і досить великі. Важко порозумітися із старшими родичами: сьогодні вони в багнети зустрічають ваші ідеї, а до досягнень і перемог відносяться критично. Зате сфера романтичних відносин знаходиться під впливом позитивних тенденцій, тому для закоханих день буде вдалим.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Близнюки повинні бути дуже серйозні у всьому, що стосується роботи і ділових відносин. Сьогодні вам не пробачать проявів фамільярності, недоречних жартів, порушення традицій і загальноприйнятих правил. Багатьом представникам знаку день здасться досить нудним, оскільки вирішувати доведеться завдання хоч і численні, але одноманітні. Вечір, проведений в крузі сім'ї, підніме настрій і залишить приємне враження. Можливі незаплановані візити друзів і родичів, імпровізовані свята у вузькому крузі. Романтичне побачення теж пройде добре, якщо ви дозволите улюбленій людині проявити ініціативи і погодитеся на незвичайну пропозицію.

Рак (22 червня – 23 липня)
Раків чекає досить важкий день. Вашої уваги зажадають різноманітні і численні справи, доведеться перемикатися з одного завдання на іншу, а ось зосередитися і спокійно розібратися з тим, що відбувається вдасться навряд чи. Може не на жарт засмутити критика з боку керівництва, не виключено і несподіване розширення круга ваших обов'язків. Фінансова ситуація навряд чи покращає. Пам'ятаєте, що життєвий потенціал сьогодні декілька понижений, тому варто віддати перевагу спокійному відпочинку будинку над відвідинами розважальних закладів і заняттями спортом.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Левів чекає велика робота: прийшов час узятися за справу, яка ви довгий час відкладали. Не розраховуйте на те, що добитися потрібного результату вдасться швидко – будьте готові докладати зусилля, вирішувати оригінальні шляхи вирішення проблем і взагалі старанно трудитися. Переговори навряд чи будуть успішними, хоча нагадати про себе давнім партнерам або людям, що обіцяли співпрацю, сьогодні можна. У особистій сфері ситуація складається стабільніша і приємніша. Близькі люди вас не розчарують, спілкування з ними подарує немало приємних хвилин. Варто відвідати друзів, що живуть далеко, – у них є для вас приємні вісті.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Дів чекає напружений, але цікавий день. Будьте готові до вирішення різноманітних проблем, причому не тільки своїх, але і чужих. Сьогодні вам прігодятся ерудиція, уміння швидко реагувати на змінні обставини і перемикатися з одного завдання на іншу. Не виключені розбіжності з колегами і керівництвом, проте можна не сумніватися в тому, що з часом ваша правота стане очевидною всім. Вірогідна приємна подія особистого характеру, відносини з улюбленою людиною можуть змінитися до кращого. Зірки радять відмовитися від експериментів з іміджем і серйозних фізичних навантажень.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
З'являється можливість блиснути своїми талантами і привернути увагу сильних світу цього. Представники творчих професій зможуть знайти впливових покровителів і спонсорів, багато представників знаку отримають цікаві пропозиції про співпрацю. Примушує себе чекати нагорода за виконану роботу, але в цілому фінансова ситуація стабільна. Можливі спори із старшими родичами, розбіжності з принципових для вас питань. Прагніть відноситися до критики спокійно і пам'ятаєте, що іноді дуже корисно поглянути на якусь проблему з іншої точки зору. Не виключено, що до кінця напруженого діалогу ваша думка зміниться, і ви підете отриманим порадам.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
У Скорпіонів можуть виникнути серйозні проблеми в спілкуванні: представникам цього знаку сьогодні дуже важко порозумітися з тими, що оточують. Вас не розуміють ні колеги, ні ділові партнери, ні родичі. Друзі і улюблена людина теж досить скептично відносяться до ваших ідей, але, принаймні, висловлюють свою думку тактовно або просто утримуються від коментарів. Обережніше з грошима – є вірогідність марних витрат і втрат. Непогано пройдуть поїздки, дуже приємне враження залишать відвідини спортивного або танцювального залу. Життєвий тонус високий.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
Стрільці зіткнуться з серйозними труднощами, але, до здивування тих, що оточують, не опустять руки, а продовжать рух до мети – і досягнуть її, як би складно це не було! На жаль, у багатьох ваші перемоги викличуть не радість, а заздрість. З іншого боку, саме це дозволить зрозуміти, хто насправді є вашим іншому, а хто лише хоче здаватися таким. Стрільцям, упевненим в своїх силах і підтримці однодумців, не варто боятися жорсткої конкурентної боротьби. Іншим же краще проявити гнучкість і відхилитися від сутички. Напружені відносини із старшими родичами примушують турбуватися, а несприятлива фінансова картина стає причиною зміни планів. Зате улюблена людина знайде спосіб порадувати вас.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козерогам належить завершити багато важливих справ і підвести підсумки. Постарайтеся не тільки відзначити свої досягнення, але і проаналізувати помилки, щоб не повторювати їх в майбутньому. Фінансова картина примушує турбуватися, але відносини з партнерами і керівництвом налагоджуються, а це означає, що можна розраховувати на швидке отримання вигідних пропозицій або підвищення по службі. У сімейних відносинах все ще присутня деяка напруженість, але ви напевно відчуєте, що зміни на краще близькі. Зараз ви повинні вибрати правильну лінію поведінки і ухвалювати рішення, враховуючи інтереси всіх зацікавлених сторін – і свої зокрема!

Водолій (21 січня – 19 лютого)
У Водоліїв можуть виникнути проблеми на роботі. Не виключені конфлікти з безпосереднім керівництвом, та і підлеглі навряд чи порадують. Прагніть зберігати спокій, утримуйтеся від участі в напружених дискусіях і у жодному випадку не переходите на особі в спорах. Гідна поведінка в будь-якій ситуації – кращий помічник в боротьбі з негативними тенденціями. Дуже вдалим буде день для тих, хто вважає за краще присвячувати вільний час активному відпочинку і спорту. Подібні заняття піднімають настрій і сприяють зростанню життєвого тонусу. Не виключено нове романтичне захоплення у тих, хто давно знаходиться в пошуку своєї «половинки».

Риби (20 лютого – 20 березня)
Рибам, що запланували на цей день важливі зустрічі або чекаючим бесіди з високим начальством, доведеться не легко: з погляду ділового спілкування момент зараз не найвдаліший. Будьте обачні, не давайте необдуманих обіцянок і не беріть на себе відповідальності за чужі помилки. Уміння відстояти свої інтереси сьогодні в шані не тільки у зірок, але і у простих смертних; будьте наполегливі, і до вас віднесуться з повагою. Дуже важливою буде підтримка членів сім'ї, і ви неодмінно її отримаєте. Зірки радять проводити вільний час будинку або просто в звичній обстановці, не шукати гострих відчуттів. З погляду романтичних відносин день буде сприятливим.