Гороскоп на 15 грудня по знаках Зодіаку. У Близнюків – неспокійний день, а Водоліїв чекає романтичне побачення

Вівторок, 15 грудня 2009, 08:23
Місяць в Стрільцеві. Ідеальний день для романтичних побачень і дружніх зустрічей, проведення різноманітних свят і суспільних заходів, активного відпочинку в хорошій компанії. Відбудеться немало подій, що піднімають настрій, у найбільш діяльних і енергійних персон поза сумнівом з'явиться шанс знайти гідне застосування своїм талантам і здібностям.
гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)
Сприятливий у багатьох відношеннях день, пов'язаний із спілкуванням, з контактами, знайомствами, початком нових справ. Люди, які увійдуть сьогодні до вашого життя, принесуть з собою нові ідеї і принадні можливості. Можна відправлятися в подорож, проводити переговори із зарубіжними партнерами, починати бізнес із залученням іноземних інвестицій. Старші родичі відносяться до вас з розумінням і любов'ю, а ось поведінка улюбленої людини залишає бажати кращого. Втім, і ви небездоганні. Якщо хочете змін в особистому житті – постарайтеся тверезо оцінити власні вчинки і не повторювати раніше довершених помилок.

Тілець (21 квітня – 21 травня)
Робота покажеться утомливою і малоцікавою, а сумний стан фінансових справ не кращим чином позначиться на настрої. Непогано було б дати собі можливість відпочити, відклавши справи, що ненадовго накопичилися. Якщо зробити це неможливо, постарайтеся підійти творчо до рішення задач, що стоять перед вами. Елемент гри доречний у всьому, і його наявність зовсім не говорить про вашу несерйозність; він лише дозволяє уникнути нудьги, яка завжди була ворогом Тельців. У спілкуванні варто бути розбірливіше: зірки попереджають про те, що довіряти сьогодні можна тільки найближчим людям. Бажано не вступати в сварки з родичами із-за дрібниць, та і до промахів улюбленої людини варто віднестися поблажливо.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
День буде вельми неспокійним: сьогодні близнюки не схильні до розсудливості і розсудливості, тому легко піддаються на провокації і можуть виявитися замішаними в сумнівні справи. Займатися роботою, що вимагає швидкої реакції і кмітливості, зірки не рекомендують. Якщо подібні заняття необхідні – постарайтеся знайти надійних помічників. Атмосфера в сім'ї нестабільна, гроза може вибухнути у будь-який момент. Проте спроба втекти від проблем, що накопичилися, теж приречена на невдачу: ви ніде не знайдете спокою, поки не знайдете справжньої душевної рівноваги. Дуже небезпечними можуть опинитися поїздки, украй небажано подорожувати наодинці.

Рак (22 червня – 23 липня)
Змиритеся з тим, що сьогодні ваші неабиякі творчі здібності і багата фантазія залишаться незатребуваними. Працювати доведеться багато, а нагорода за старанність примусить себе чекати. У таких умовах не кожному вдасться уникнути смутку і дратівливості, але спробувати це зробити все ж таки стоїть. Будьте готові зосередитися на рішенні повсякденних задач, на якийсь час відклавши реалізацію глобальних планів. Знайти безумовну підтримку в сім'ї не вдасться – ваші вчинки викликають засудження і критику. Проте поки йдеться про тимчасові розбіжності, а не про серйозний конфлікт; тому слід проявити розуміння, постаратися зберегти мир.

Лев (24 липня – 23 серпня)
Жорстка конфронтація з недавніми союзниками і розчарування в романтичних відносинах – головні проблеми цього дня. Сьогодні ви схильні перебільшувати свої біди, здатні навіть в дрібному непорозумінні побачити передвістя справжнього нещастя; боріться з панічними настроями, вони небезпечні не тільки для вас, але і для дорогих вам людей. Пам'ятаєте і про те, що спроби втопити свої проблеми, уявні або реальні, в спиртних напоях, приречені на невдачу. Краще звернутися по допомогу до друзів і близьким – у них ви отримаєте підтримку. Хороший день для подорожей, екскурсій, активного відпочинку. Не сидите удома, знову і знову обдумуючи свої проблеми – вирушайте на пошуки нових вражень, які напевно будуть приємними.

Діва (24 серпня – 23 вересня)
Професійні успіхи можуть бути справді грандіозними. Ваші здібності і навики останнім часом залишалися незатребуваними? Ну що ж, прийшов час змінити ситуацію. Не бійтеся привертати до себе увагу, навіть якщо знаєте, що зробили немало помилок: ні уїдливі зауваження недоброзичливців, ні різка критика керівництва не перешкодять вам знайти союзників, на допомогу яких можна розраховувати в будь-якій ситуації. З маленького непорозуміння може вирости серйозний сімейний конфлікт, якщо ви не переконаєте старших родичів в тому, що готові зважати на їх бажання і інтереси. Так, чимось доведеться пожертвувати, але справу те коштує. Улюблена людина зможе оцінити кращі сторони вашого характеру, завдяки чому романтичні відносини покращають.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Будьте готові зайнятися вирішенням серйозних проблем, пригадати про завдання, які були давно поставлені і так же давно забуті. Тенденція повернення до минулого домінує в багатьох сферах життя; згадуючи про давно минулі дні, прагніть дивитися на речі реалістично – вірогідність опинитися в полоні своїх ілюзій дуже велика. Нагадати про себе можуть не тільки приємні вам люди, але і старі вороги. До останніх варто віднестися поблажливо – вони не стали ні мудрішими, ні сильніше, і доказу цього не примусять себе чекати. Цього дня не варто в корені міняти своє життя, порушувати традиції, що склалися, або розривати ще дорогі серцю відношення.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
День непростий, проте уникнути серйозних неприємностей вам все ж таки вдасться – допоможуть в цьому нові союзники і перевірені однодумці. Саме у умінні спілкуватися і знаходити спільну мову з різними людьми криється ключ до успіху, подолання всіх перешкод, що виникають на шляху. Цей день також підходить для ділових і розважальних поїздок, переговорів з іноземними партнерами і колегами. Вирішення сімейних проблем відніме багато часу і сил, вам навряд чи вдасться швидко справитися з сумнівами і тривогою. Довіряйте близьким, але пам'ятайте, що навіть самим кращим людям властиво помилятися, і не поспішаєте з критичними думками і уїдливими зауваженнями.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)
День пройде спокійно. Труднощі не виключені, але їх подолання не виявиться для вас непосильним завданням. Можна проводити ділові переговори, обговорювати питання, що стосуються зміни роботи або області діяльності. Юні представники знаку зможуть досягти значних успіхів в навчанні. Контакти з керівництвом, представниками державних інстанцій і впливовими людьми дадуть добрий результат, якщо ви поводитиметеся коректно. Емоційний фон сприятливий, день підходить для спілкування з близькими людьми, дружніх і романтичних зустрічей. Зірки радять уникати фізичних навантажень, відмовитися від відвідин світських заходів.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Складний день з погляду спілкування, висока вірогідність конфліктів з малознайомими людьми, представниками сфери послуг. Небажані зустрічі із знайомими, яких ви давно не бачили: людина, що колись вважалася вашим іншому, може виявитися таємним недоброзичливцем. Фінансове положення декілька покращає; можна розраховувати на повернення довга або приємний подарунок. Ранок буде досить напруженим, а ось в другій половині дня в сім'ї запанує гармонія. Романтичне побачення виявиться дуже приємним, якщо ви не побоїтеся відступити від традицій, що склалися, і випробувати щось абсолютно нове. Вірогідні вдалі поїздки, як заплановані так і несподівані.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Суперечливий день. Ви схильні переоцінювати свої сили і можливості, що і є основною причиною неприємностей. Тим часом, вчасно прийнявши допомогу, ви зможете уникнути багатьох труднощів. Пам'ятаєте, що нові ділові партнери сьогодні можуть опинитися вам такі ж корисні, як і ті, з ким ви співробітничали раніше. Можна вирішувати юридичні проблеми, займатися оформленням документів. Ситуація в сім'ї примушує нервувати; особливо неприємним день буде для тих, хто приховує від родичів якусь важливу інформацію. Відвідини розважальних закладів залишить неприємне враження, висока вірогідність зустрічей з неприємними вам персонами. Непоганий день для романтичного побачення.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Немає причин для серйозного неспокою, але і забувати про розсудливість не варто. Сьогодні ви поступите мудро, якщо відмовитеся від контактів з сумнівними персонами і активних розваг в суспільстві нових знайомих. Вільний час краще провести з родичами і друзями, та і самота може піти вам на користь. Уникнути похмурих роздумів допоможе довга прогулянка по живописних лісових стежинах або вулицях історичної частини міста. Не виключені фінансові проблеми, можливі побутові труднощі. Проте близькі люди підтримають вас у всьому, що буде вельми до речі. З дітьми будьте дуже терплячі: їх проблеми можуть опинитися несподівано серйозними.